TAŠTA ĆE SVE RAZJASNITI: Marko Bulat ponovo pred sudom

Marko Bulat ponovo ima problema sa zakonom, a situacija je ovoga puta prilično bizarna.

Naime, na pevačevu staru adresu je stigao poziv da se prijavi na sud.

Ništa mi nije jasno! Ni ko me tačno tuži, ni zbog čega sam tačno tužen! Najkraće rečeno, tuži me valjda država zbog “Ratova zvezda” – ispričao je pevač koji je poznat kao strastveni zaljubljenik u ovu franšizu.

Bulat je pre desetak godina oformio klub obožavalaca ovog filmskog serijala, a to ga je sada koštalo poziva na sud.

Za osnivanje je bilo potrebno troje ljudi, pa smo osnivači bili moja bivša supruga, moj bivši šurak i ja, a sve se vodilo na moje ime. Tada sam bio zamislio da jednog dana otvorim kafić u koji bi dolazili ljudi koji vole “Ratove zvezda”, da tu gledamo filmove, diskutujemo, da se družimo. Ali, nikad tu ideju nisam realizovao i gotovo da sam zaboravio da sam svojevremeno zvanično osnovao to udruženje, klub ili kako se već to zvanično zove. Poziv na sud me je vratio na tu priču, staru deceniju – nastavio je priču Marko.

Odmah sam otišao u poresku upravu opštine Rakovica, gde sam živeo. Tamo sam proverio i moje finansijsko zaduženje je nula. Znači, nemam nikakve finansijske obaveze, niti dugove! Ne znam još tačno, ali možda je trebalo da podnosim izveštaje o radu udruženja koje ništa nije radilo. Kažem vam, zgranut sam. Tašta će sve da mi razjasni – zaključio je priču Bulat.

Izvor: Scandal.rs
Foto: bulat.marko/Instagram

marko bulatpevačratovi zvezda