LANA JURČEVIĆ O PROVOKATIVNOM KOSTIMU: Da li ste svi rođeni bezgrešnim začećem?! (VIDEO)

Lana Jurčević nastupila je na maskenbalu u Hrvatskoj maskirana u muški polni organ, a video koji je objavila na Instagramu proširio se društvenim mrežama.

I dok je pojedine fanove nasmejala odabirom vrlo neuobičajenog odabira kostima, većina komentatora burno je reagovala, nazvavši njen postupak neprimerenim.

Pevačica našla se na udaru javnosti, a sada je odlučila da odgovori kritičarima.

- Da ja vama kažem nešto, za ovo treba imat m*da, čoveče. Sad sam ja lepo danas malo ovim dušebrižnicima, moralistima i ostalim velikim, ovaj, pobožnim grupama ljudi veliki grešnik - jer oni su svi rođeni samostalno, bezgrešnim začečem. Ja sam vam sada k'o pikado, i ko hoće baca one šiljke u mene, brate svaki put pogode u centar... jesam li došla na misu u kostimu? Ili sam došla na koncert za maskenbal? Pa neću, brate, biti Kleopatra, to je nezanimljivo, dosadno... - objasnila je u videu, koji je objavila na društvenim mrežama.

- U današnjem društvu svako može reći šta hoće, nisam ja tu da se ja nekom sviđam, nit' se ja trebam svakome sviđati. Ali što ih ima zlih, samo sikću otrov. Možda sam pogrešila, možda nisam. Tako da, nemojte se vi ništa sekirati, nemojte da vas ta stvar nervira, ta stvar je normalna, tako smo mi nastali. Na kraju krajeva, deca u četvrtom i petom razredu osnovne škole uče o tome... pa koga to vređa - pita se pevačica.

- Mene, brate, ne slušaju deca... ja sam stara baba za decu, šta je vama? A šta ste se primili te dece, deca znaju sve bolje nego mi. Sad se vi pitate što je ona htela da kaže? Ništa, brate, nisam htela reć', ništa. Ja sam tu da zabavljam ljude, da diskutuju, da me pljuju, da se iskaljuju na meni... ko će svima udovoljiti, ljudi? Ako vam je ta stvar tabu tema, vi imate problem. To je najnormalnija stvar, rekla sam vam - o tome se uči se u školi u 4. razredu... šta ćemo sad, bežati od toga? Brate, imaš pametnijeg posla - zaključila je Jana Jurčević.

Autor: Nadlanu.com/N.O.
Foto: lana_jurcevic/Instagram

instagramLana Jurčevićmaskenbalpevačica