OGLASILE SE MAJKE ALEKSANDRE PRIJOVIĆ I FILIPA ŽIVOJINOVIĆA: Naša radost je ogromna zbog rođenja unuka

Pevačica Borka Mihajlović, novopečena baka malog Aleksandra Živojinovića koji je jutros stigao na svet, kaže da nikad nije bila srećnija u životu jer joj je njena mezimica podarila unuče.

Majka Aleksandre Prijović, Borka je, inače, postala mlada baka, budući da ima samo 44 godine i da neretko nepoznati ljudi pomisle da su sestre kad je vide sa Aleksandrom.

- Ovo je najsrećniji dan u mom životu. Postala sam baka. Rodio se Aleksandar - napisala je Borka na instagramu.

Na istoj društvenoj mreži skoro istovremeno Zorica Nakić, majka Filipa Živojinovića podelila je vest da je njena porodica od danas bogatija za jednog dečaka. Zorica je, kažu njeni prijatelji, već danima euforična i sa nestrpljenjem je očekivala trenutak da postane baka, sinu svog najstarijeg sina kojeg je dobila u braku sa Bobom Živojinovićem.

- Ja sam danas najsrećnija žena na svetu. Stigla je naša ljubav, radost, sreća. Stigao je Aleksandar - napisala je Filipova majka, dok su je emocije potpuno preplavile. Zoričini prijatelji kažu da ona plače od sreće od trenutka kad je na svet došao njen unuk i da zove sve prijatelje, familiju i rođake da sa njima podeli svoju radost.

Izvor: Blic.rs
Foto: aleksandraprijovic/Instagram

Aleksandar ŽivojinovićAleksandra prijovićborka mihajlovicfilip živojinovićZorica Nakić