SAMA SVOJ MAJSTOR: Ela Dvornik drastično promenila frizuru! (FOTO)

Ela Dvornik sklona je promenama stajlinga, međutim, čini se da posebnu pažnju posvećuje kosi - blogerka je isprobala skoro sve dužine i nijanse.

Najnovija transfotmacija Hrvatice izazvala je pažnju na društvenim mrežama, budući da je Ela odlučila da, ponovo, preskoči odlazak frizeru i sama ofarba kosu.

Rezultat kućnog "eksperimenta" podelila je sa pratiocima na svom Instagram profilu, i izazvala veliko interesovanje.

- Nisam bila frizeru sto godina. Nisam ni danas bila. Al' sam se potrudila napraviti frizuru samo da vam mogu reći nešto uz fotku. Danas ujutro idem u dućan kupitii boju, nisam planirala biti siva jer nisam mislila da ovako dobra siva postoji u dućanu. Uglavnom, moram odmah reći da ovo nije sponzorisani post, nemam nikakvu saradnju s ovim brendom, nisam nikad iskreno ni koristila njihove boje. Al' pošto sam se fakat oduševila bojom, morala sam podeliti. Bila sam skeptična od početka pa sam fotkala postupak, zalepiću vam na stori da vidite, al' na kraju je super ispalo. Ako ćete slučajno kupovati tu boju, moram vam napomenuti da se savetujete s frizerom da ne bi bilo nekih nezgoda. Svakom se drugačije primj, ja sam dugo držala pa je ispala jako tamno siva boja. Sve u svemu, to je ta boja koju sam oduvek tražila. Ja sam je kupila u DM-u al pretpostavljam da ima i u Mulleru i u Bipi al' nemojte me držati za reč jer nisam sigurna. Eto ga - objasnila je blogerka detaljno šta je uradila sa kosom.

 

Autor: Nadlanu.com/N.O.
Foto: elladvornik/Instagram

blogerkaboja koseEla DvornikfarbanjefrizerhrvaticaTOP