DAME OTKRIVAJU: Šta muškarce čini atraktivnijim?

Ako pitate muškarce, žene po nepisanom pravilu "padaju" na lepotane, koji ih baš i ne tretiraju onako kako zaslužuju. Da bismo razbile ovu zabludu pitale smo žene šta je to što nekog muškarca čini atraktivnim i došle smo do liste sledećih osobina, koje kvalifikuju muškarca iz snova.

1. Pruža vam podršku

Žene posebno žele one muškarce, koji će im vratiti veru u sebe, kada sve izgubi smisao. Muškarac koji vam nesebično pruža podršku je doslovno sve što vam treba.

2. Iskren je

Iskrenost je oduvek na ceni, posebno kada birate partnera, kome ćete dati potpun pristup u vaš život. Muškarac, koji u vama ne izaziva osećaj sumnje, biće idealan partner, pored koga ćete uvek moći mirno da zaspite.

3. Sluša vas

Dobra komunikacija je osnov svake dobre veze, a on ne samo da vas pažljivo sluša, već i primenjuje sve ono što ste jednom rekle. Žene zaista cene muškarce, koji čuju ono što one govore.

4. Ima dobar smisao za humor

Žene vole nasmejane muškarce, a posebno ih privlače oni, koji znaju kako da nasmeju njih.

5. Odiše samopouzdanjem

Muškarac koji veruje u sebe i zna šta hoće, odiše energijom, na koju ni jedna žena ne ostaje imuna.

6. Odgovoran je

Odgovoran muškarac zna kako da se ophodi prema sebi i svome životu, a vama to daje jasnu sliku kako će se ophoditi prema vama. Ako on zna da se zauzme za vas i pored njega sebi možete dozvoliti da se opustite, on je zaista sve što vam treba!

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

atraktivnosthumorkakrakterne osobineodgovornost