Dodela nagrada za najistaknutije u oblasti sporta i rekreacije - FitPass Awards Night

U utorak, 9. aprila kompanija FitPass je po prvi put organizovala jedinstveni FitPass Awards Night, događaj koji je okupio zvanice iz sveta sporta i fitnesa, kao i poznate koji su verni korisnici upravo ove univerzalne članarine, predstavnike sedme sile kao i influensere.

U prepunom Wurst Platz-u, na jednom mestu, najboljim partnerima iz FitPass sistema dodeljena su specijalna priznanja za njihov doprinos i celokupni angažman u oblasti zdravlja i fitnesa. U obzir su uzete i ocene korisnika FitPass kartice koji su pružili poverenje upravo tim objektima. Nagrade su dobili najbolji objekti u Nišu, Novom Sadu i Beogradu, objekti koji su omiljeni damama, kao i oni koje muškarci preferiraju, najbolji izbor po mišljenju studenata kao i specijalne zahvalnice zlatnim partnerima: Ahileju, Atletiks Voždovcu i teretani Tonus. Skoro 150 gostiju je svojim prisustvom uveličalo ovaj događaj, a sjajna atmosfera uz živu muziku i posebna iznenađenja na kraju večeri su dodatni razlozi da FitPass kompanija nastavi sa ovakvom tradicijom i ubuduće.

FitPass je jedinstveni koncept vežbanja koji omogućava treniranje sa jednom karticom u preko 650 različitih sportskih objekata i to samo po ceni jedne mesečne članarine. Ponuda takođe obuhvata 60 sportskih disciplina u preko 25 gradova širom Srbije. Tako je FitPass postao sinonim za sportski način života svakog profesionalnog sportiste i rekreativca koji može da trenira omiljenu sportsku disciplinu u objektu koji njemu odgovara, u zavisnosti od toga gde radi ili živi. U ponudi se nalazi šest paketa članarina koji su kreirani shodno broju termina koje pojedinac može trenirati i ceni koja je pristupačna svačijem džepu.

Kako je sve izgledalo juče, pogledajte u galeriji na FitPass Facebook stranici.

Izvor: Andrija Marković
Foto: Andrija Marković

FitPass Awards Nightnagraderekreacijasport