Tribina "U ljubavi sebe rodimo" Ivane Kuzmanović u petak na Spring festu na Sava promenadi

Ivana Kuzmanović je najčitaniji pisac popularne psihologije na području bivše Jugoslavije. Sa svojih deset objavljenih knjiga u izdavačkoj kući Laguna ujedno je i jedna od najčitanijih srpskih autora. Ono što njena dela čini posebnim jesu komentari čitalaca da su im "njene knjige promenile život".

Kada je reč o promenama, Ivana Kuzmanović je internacionalno akreditovani mentor i kouč Evropskog saveta za mentoring i koučing i autor tehnike Emocionalna energo terapija i transformacija.

Svoje uzbudljivo životno iskustvo, veliko znanje i još veću posvećenost razvoju svesti i emocionalnom i duhovnom razvoju prenosi kroz sve svoj aktivnosti.

Tribina "U Ljubavi sebe rodimo" uoči najvećeg hrišćanskog praznika o tome kako postići stanje Ljubavi i vaskrsnuti u istini i duhu, održaće u petak, 19. aprila, od 17h na Spring festu na Sava promenadi. Dobro došli!

Kompanija Belgrade Waterfront, u saradnji sa kompanijama Color Media Communications i Ninamedia, od 12. do 26. aprila na Sava Promenadi organizuje festival koji slavi najlepše godišnje doba. Kroz cvetne instalacije i dekoracije, motive leptira i prirode, osmišljen je bogat program za sve one koji u naredne dve nedelje aprila posete omiljeno beogradsko šetalište.

ivana kuzmanovićsava promenadaspring fest