KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PROGOVORIO O STANIJI: Imala je seks u rijalitiju, folira se!

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović bili su veoma interesantni publici zbog odnosa u Farmi 6, u kojoj su oboje učestvovali.

Ipak, u rijalitiju Zadruga 2 nije baš najjasniji Stanijin stav prema Kristijanu jer ga često pominje, ali ga čas hvali, čas kudi. Upravo zbog toga se Kristijan svojevremeno javio i oglasio u Zadruzi, gde je izneo jasan stav o Staniji.

- Imam potrebu kao nebitan, da se javim veoma bitnim rijaliti igračima, pod znacima navoda, Staniji, ružnom Mići, Zorici i tom galamdžiji Vladimiru kako ga zovu u Crnoj Gori. Slušam vas kako polemišete mizerno situacije u kojima spominjete mene, vi obični džabalebaroši koji godinama tumarate po rijaliti programima, nadajući se da ćete ubediti javnost da ste ono što nikada nećete biti. Ali hajmo o istini od početka - rekao je Kristijan.

- Ja sam bio na "Farmi 6" za honorar koji je bio dva puta veći od glavne nagrade, zato što sam imao šta da pokažem svima. Uz puno stila i šmeka, uz veliki rad sam šoumenski zaradio novac, tako da meni nagrada i nije bila bitna. Stanija lupeta o nekom kukavičkom mom bekstvu, tri dana pre hiljadu postotne pobede, a ona to ne može da shvati jer bi ona bila u rijalitiju koliko god on trajao, pa i nekoliko godina, a samo zbog jednog cilja, a to je novac - rekao je Golubović.

- Stanija, kao i mnoge na "Farmi 6", nisu se zaljubile u mene, već su glave pogubile za mnom. Jednom prilikom sam im rekao za stolom, da nisam u braku da bi im letelo perje kao kada je vuk u kokošinjcu. Ona je imala seks na toj "Farmi 6", a sada se folira, a ona zna i sa kim! Jasno sam dao do znanja svim zaljubljenim ženama da mene čeka neko ko je vredniji od svega - dodao je Kristijan.

Izvor: Alo.rs/Blic.rs
Foto: kristijangolubovic/Instagram

farma 6kristijan golubovićsekssrpska starletastanija dobrojević