OBOŽAVAJU PUTOVANJA: Sanja Marinković i Vesna Dedić uživaju u Španiji! (FOTO)

Pored toga što su koleginice, Sanja Marinković i Vesna Dedić su i najbolje prijateljice koje posebno spaja strast prema putovanju. Kad god imaju slobodnog vremena, njih dve negde odputuju, a ovaj put su se odlučili za Španiju.

Pored toga što su obišle sva bitna mesta u Madridu, voditeljke su iskoristile priliku da osete i čari noćnog života. I jedna i druga svoje iskustvo iz Španije dele sa pratiocima na Instagramu, a Sanja je danas, pored nekoliko fotografija, podelila misao o sreći, o čemu je pisala i u knjizi koju je napisala.

- Znam žene i muškarce koji imaju mnogo para, ali nemaju lep život. Postoje i žene koje nisu imućne, ali naprave malu radost u kući tako što uživaju praveći palačinke za svoje ukućane i decu u komšiluku, ali isto tako postoje i žene koje su veoma imućne, ali vode isprazne i dosadne živote i ne vide smisao u malim radostima. Zašto imamo osećaj da nam lepši, mirniji i bolji život izmiče? Možda zato što ne prepoznajemo male sreće i male radosti - napisala je Sanja u opisu fotografija i dala do znanja svima da je ovo putovanje ispunilo srećom na poseban način.

 

Autor: Nadlanu.com/G.V.
Foto: sanjamarinkovicofficial/Instagram

madridprijateljstvoputovanjesanja marinkovićšpanijasrecavesna dedić