GABRIJELA PEJČEV ODGOVORILA NA PROZIVKE ANDREANE ČEKIĆ: Trpim te već mesec dana, mozga i ljudskosti nemaš! (FOTO)

U poslednje vreme sve više se šuška o tome kako je Ivan Miladinović, bivši muž Andreane Čekić varao svoju suprugu sa Gabrijelom Pejčev.

Čekićeva je napravila "haos" komentarom da je sigurna da je do afere došlo.

Međutim, Pejčev nije uspela da se suzdrži te je putem društvene mreže Instagram brutalno odbrusila, jer je u pitanju, kako kaže, "bezobrazluk minus beskonačno".

- Draga koleginice Andreana Čekić, ne znam koji je tvoj razlog da mi se nakačiš niotkuda i ni zbog čega, ali 'ajde da pokušamo da saznamo! Ako si već u nešto ubeđena i tvrdiš da je tačno, zbog čega tvoji napadi nisu krenuli onda kada si počela da 'sumnjaš' u bilo šta? Sada si odjednom rešila da ne želiš nešto da trpiš. Umesto da se pozabaviš time i da se razvedeš od jednog, a drugog da razvedeš, ti se baviš mojim životom. Aman ženo, idi drži neku dijetu, treniraj, radi nešto pametno (to ti je moj prijateljski savet) - napisala je Gabrijela, ali nije se tu zaustavila.

- Od svega Bog ti je dao jedino glas, pošto mozga očigledno nemaš, jer da imaš, rešila bi ovo drugačije, ne preko novinara! Ali Bože moj... marketinga nikad dosta. Što je najgore, gotivila sam te jako, kao što gotivim svaku svoju koleginicu i u meni nema ni grama sujete, jer sam izuzetno zadovoljna sobom. Sada već mogu da kažem da za kolegijalnost ne znaš, a još manje za ljudskost. Trpim te mesec dana, ni na jednu tvoju optužbu nisam reagovala, ali moram, bezobrazluk minus beskonačno.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: gabrijelapejcev/Instagram

aferaAndreana Čekićgabrijela pejcevivan miladinovićTOP