POVERILA SE DRVETU MUDROSTI: Luna otkrila da li je ljubomorna na odnos Ane i Davida (VIDEO)

Luna Đogani povela je razgovor sa Drvetom mudrosti, a između ostalog dotakli su se veze Ane Korać i Davida Dragojevića.

Luna je nedavno izjavila da je ljubomorna na odnos Koraćeve i Dragojevića, pa je otkrila da li misli da su oni bolji par od nje i Marka Miljkovića.

- Ne mislim da su bolji par, nisam ja to rekla, svaki par je za sebe. Kada si u rijalitiju u vezi, ne moraš baš uvek da zameriš svom partneru šta ti smeta. Marko i ja imamo taj problem što se svađamo pred svima, da nam svi kažu šta hoće. Želim da Marko i ja budemo tim i par i da rešavamo stvari sa strane. Zato sam rekla da sam ljubomorna na njih, malo bih volela da ima toga u mojoj vezi - progovorila je Luna, pa otkrila da li misli da su David i Ana na silu zajedno, jer Dragojević radi iste stvari kao sa Aleksandrom Subotić:

- Generalno, ima dosta sličnosti, ali opet kažem, mene su isto osudili za to. Eto, ja volim muška stopala, prošle godine sam bila zaljubljena u Slobina, sada u Markova. Ne mora da znači da ako radiš iste stvari, da radiš na silu. Ako radim to isto sa Markom, ne znači da sam sa Markom na silu. Vidim da se David i Ana vole, vidim tu emociju. Da li je to na silu, ne znam, mislim da će to napolju najbolje da se vidi.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-YouTube/PrintScreen

Ana Koraćdavid dragojevićdrvo mudrostiluna đoganizadruga 2