ZAŠTITIMO PORODICU: Bogoljub Karić objavio pesmu svog brata Dragomira (VIDEO)

Bogoljub Karić često se obraća svojim pratiocima na društvenim mrežama, a sada je objavio svoj stav o situaciji u društvu, kao i o tome kako se uništava nacija - po mišljenju srpskog biznismena, udaranjem na porodične vrednosti.

On je podelio i pesmu njegovog brata Dragomira, posvećenu svim majkama.

- Dragi naši, porodici kao instituciji prete brojni napadi koji žele da je razbiju i destabiliziju. Sve to prati i ekonomska kriza, a brojne organizacije žele da prikažu naše zemlje kao nestabilne i bez perspektive, upravo zato možemo da izgubimo ono što nam je najdrže - porodicu! Da bi se uništila jedna nacija udara se na porodicu, ukoliko želite uništiti jednu civilizaciju, na raspolaganju su vam tri načina. Uništite porodicu, uništite veru, vaspitanje i obrazovanje, obezvredite nacionalne uzore - naveo je Bogoljub, i nastavio:

- Upravo ovo se dešava, pred našim očima, svakoga dana. Zato moramo zajedno i složno odbraniti porodicu, a majka jeste stub svake porodice. Moj brat Dragomir ovu pesmu peva svim majkama, ako imate vremena poslušajte ovu predivnu pesmu i njene poruke, sigurno ćete se u njoj pronaći i dotaći će vas. Vaši Mara i Bogoljub sa porodicom Karić - zaključio je lider Pokreta snaga Srbije - BK.

Autor: Nadlanu.com/N.O.
Foto: RTS - YouTube/PrintScreen

biznismenbogoljub karićdragomir karićpesmaporodica