POKUŠAĆE DA SE OPERE OD ETIKETE LJUBAVNICE: Luna će po izlasku iz Zadruge snimiti baladu o Slobi

Luna Đogani čim izađe iz rijaltija počeće da se bavi pevanjem, a njema mama Anabela je već sve pripremila.

Numeru je radio Darko Dimitrov, koji je uradio hit i Luninoj bivšoj prijateljici Anastasiji Ražnatović, prva pesma je spremna, a tekst je o tužnoj ljubavnoj priči, odnosno njenoj vezi sa pevačem Slobom Radanovićem.

- Anabela je posle prve "Zadrugovizije" primetila da je Luna nasledila porodični talenat za muziku i učinila je sve što je u njenoj moći da njena ćerka počne da se bavi pevanjem. Sve pare koje je Luna dobila unapred od rijalitija, tačnije oko 20.000 evra, Atijasova je uložila u njene nove pesme. Ona se sa muzičkim producentom Darkom već dogovorila oko pesama, a prva je već gotova - tvrdi izvor blizak porodici Đogani i dodaje da je Anabelina ideja bila da prva pesma bude balada i da opisuje tužnu ljubavnu priču.

- Anabela je prionula na snimanje pesama jer ju je to vratilo na njene početke kada niko nije bio tu da je podrži i zbog tofa je htela svojoj ćerki da pruži potpunu podršku i da joj pokaže da ima leđa koja je čuvaju. Kako se i sama bavi muzikom, shvatila je da najbolje u pesmama prolaze istinite priče u kojima interpretator ogoli dušu. Pošto je njena naslednica prošla golgotu zbog veze sa Slobom, ona je insistirala da prva Lunina pesma opisuje borbu za ljubav i agoniju koju je prošla zbog veze sa oženjenim čovekom. Iako je svesna da su Lunu mnogi ljudi osudili i smatrali da je ona kriva za razvod Radanovića i njegove žene, Anabela je htela da pokaže da se Luna ovom pesmom kaje i da pokuša svima da objasni kako se ona osećala u toj agoniji koja je trajala skoro godinu dana - dodao je sagovornik.

Izvor: Srbija danas/Alo.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtuub

anabela atijasbaladaestradna karijeraluna đoganiSloba Radanovićzadruga 2