ANDREANA ČEKIĆ OTVORILA DUŠU: Čak i da ne potpišem papire za razvod, ja više nisam Ivanova žena!

Darko Lazić je juče priredio gala proslavu povodom rođenja njegovog sina Alekseja, koji je na svet došao 24. juna. Njegova verenica Marina Gagić ostala je kod kuće, pa je Darko ovoga puta slavio sa prijateljima i porodicom. Darko je sinoć organizovao veliko slavlje u jednom restoranu u Pećincima, a naša ekipa je otišla na lice mesta. Među prvima je na Lazićevo veselje stigla njegova kuma i dobra prijateljica Andreana Čekić u društvu svog dečka Marka Miloševića.

Čim je stigla Andreana je rekla da je spremna da se lepo provede i otkrila šta je donela kao poklon.

- Ja sam uvek najveselija, dođem prva, odem zadnja. Ako neko želi da ja zapevam, zapevaću. Malog Alekseja nisam još videla uživo, samo na slici. Poklon sam već odnela, sada smo došli praznih ruku, samo piće i to je to - istakla je Andreana.

Pevačica je priznala da je sada srećna u ljubavi i da se oseća slobodno, ali i priznala da se još nije sudski razvela od supruga Ivana.

- Ja se nadam da će se uskoro desiti i taj razvod, još se nije desio, ali kao što vidite meni to apsolutno ne smeta, ja kažem da život nije potpis na papiru, čak i da nikada ne potpišem ništa, ja više nisam njegova supruga, žena ili bilo šta - iskrena je pevačica.

Andreana je otkrila koliko dugo je trpela nezadovoljstvo u braku sa Ivanom i koliko dugo joj je trebalo da preseče sve.

- Trebalo mi je baš mnogo vremena da spoznam da me muž vara. Možda prvo misliš da nije baš sve onako kako izgleda, ali baš sve je onako kako izgleda - završava Andreana.

Izvor: Pink.rs/Alo.rs
Foto: andreanacekic/Instagram

Andreana Čekićivan miladinovićmarko miloševićrazvod braka