POBEDILA BIVŠEG DEČKA: Luna Đogani u finalu "Zadruge 2" porazila Marka Miljkovića (VIDEO)

Nakon što su proglašeni za superfinaliste i pošto su ostali sami na ostrvu Luna Đogani prišla je Marku Miljkoviću da razgovaraju i raščiste svoje odnose.

- Nisi mi dokazao da me voliš! Ostavio si me dan pred kraj! Što? Odgovori mi - ponavljala je uplakana Luna.

- Ostavio si me samu. Nisi mi pomogao da ponesem džakove. Moje oči govore više od hiljadu reči. Borila sam se za ljubav i opet sam je izgubila. Opet idem sama kući. Drago mi je što si ovde. Želim ti da pobediš - govorila je.

- Drago mi je. Takođe! Nisam spreman za priču - bio je otresit Marko.

- Sad sam sela pored tebe, a ti nećeš da pričaš sa mnom - nastavila je da tuguje Luna, ali i zapretila Marku da kada on to bude želeo ona neće razgovarati s njim.

Nakon što su nazdravili šampanjcem, gondola, a potom i novi automobil odvezli su Marka i Lunu, koji nisu razgovarali, do studija.

Ipak, pred kamerama je Luna otkrila da i dalje voli Marka, i rekla da se ne bori protiv njega već za njega.

Gong je označio kraj glasanja, Marko i Luna najpre su pogledali svoje profile a onda sačekali da saznaju ko je od njih dvoje osvojio više glasova publike.

Konačno je došao kraj uzbudljivoj noći koja je predstavljala kulminaciju prethodnih deset meseci života ovo dvoje, ali i svih ostalih zadrugara.

U studiju su Luna i Marko videli svoje bližnje a uzbuđena blogerka konačno je videla i svog oca Gagija Đoganija kojem je pala u zagrljaj.

I dok je Luna rekla da je najlepše što joj se dogodilo u "Zadruzi 2" to što je upoznala Sava Perovića, Miljković je naglasio da mu je najvažnije da je upoznao Đoganijevu.

Konačno je došao trenutak za proglašenje pobednika! I dok je Marko osvojio 15 procenata glasova sa 30 posto glasova publike pobednika "Zadruge 2" je Luna Đogani!

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

finaleluna đoganiMarko MiljkovićTOPZadruga