LEKAR FK "BOLONJA" O MIHAJLOVIĆEVOJ BOLESTI: Siniša je podvrgnut medicinskom tretmanu, molimo javnost da se uzdrži od prognoza

Trener Bolonje i nekadašnji legendarni srpski fudbaler Siniša Mihajlović otpočeo je lečenje u bolnici "Santa Orsola" u Bolonji. Klupski lekar Đani Nani zamolio je još jednom italijansku javnost i medije za maksimalnu diskreciju i uzdržanost oko bilo kakvih prognoza ili komentara u vezi sa leukemijom koju ima naš trener.

- Siniša Mihajlović počinje sa medicinskim tretmanima što pre, još ne znamo tip leukemije i ne možemo da kažemo koliko vremena će trebati za lečenje. Istovremeno, možemo da potvrdimo da će on biti u blizini svog tima i nadamo se da će ubrzo da nastavi sa svojim redovnim aktivnostima - rekao je Nani u kratkom saopštenju.

Inače, iz Hematološkog instituta "Seranjoli", u sklopu bolonjske bolnice "Santa Orsola", naveli su da je bilo neophodno da Siniša Mihajlović otpočne odmah sa agresivnim načinom lečenja koje podrazumeva hemoterapiju i radioterapiju.

- Siniša je odlučio da bolest napadne odmah, kao što je i obećao. Uz njega smo. Napred, Siniša - naveli su još jednom iz fudbalskog kluba "Bolonja".

Izvor: Novosti
Foto: Bologna Fc 1909 - YouTube/PrintScreen

bolonjaleukemijasiniša mihajlovićTOP