PONOVO RAZOČARANA: Miljana Kulić se na Instagramu obratila ocu svog deteta (FOTO)

Miljana Kulić se ponovo razočarala u muškarce. Iako je mislila da će izgladiti odnose sa ocem svog deteta Ivanom Marinkovićem, stvarnost je potpuno drugačija, što je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Zanimljiv je podatak da se Miljana bivšem partneru obratila rečila pesme Goce Tržan, sa kojom je Marinković bio u braku i takođe ima dete.

- Boljima se sudi, kletva je lepota. Ti bez brige budi, mene je sramota, što si to što jesi, volela sa skota. I neka sam najcrnja, a tvoje neka belo je sve. Svako govori o sebi, a ja ću na prostakluk i bezobrazluk ostati imuna i to samo zato što ne želim da se moj sin povlači po razno raznim novinskim natpisima. Alal vera majstore, uspeo si u životu. Popij još koju, možda ti se osveži memorija pamćenja - napisala je Miljana.

Iako nije poznato šta je to toliko povredilo rijaliti zvezdu, pretpostavlja se da je u pitanju Ivanova izjava da ga deca trenutno ne zanimaju, jer ima preče obaveze i posla, a Kulićeva se nadala da će odnose sa Marinkovićem izgladiti preko sina Željka.

Autor: Nadlanu.com/G.V.
Foto: miljanicakulic/Instagram

goca tržanivan marinkovićljutnjamiljana kulićsin željkovolela sam skota