POMIRILA SE SA MAMOM, ALI NE I SA SESTROM: Aleksandra Subotić progovorila o Gorani i otkrila u kakvom su odnosu!

Aleksandra Subotić sinoć je gostovala u emisiji "Zadruga - narod pita", gde je odgovarala na brojna goruća pitanja. Jedna gledateljka ponovo je pokrenula priču iz prošlosti, pa pitala Aleksandru da li je istina da je dobila dete sa dečkom svoje majke, Ljubom Pantović.

Aleksandra je objasnila šta se desilo sa Aleksandrom Čabarkapom, kao i u kakvom je odnosu sa stricem Srboljubom Subotićem i sestrom Goranom.

- Ta priča počinje od mog strica, dok je mama boravila na Farmi. Ja jesam krenula u vezu sa tim čovekom, ja sam tada ostala trudna, moj stric je zvao novine da pusti tu priču da bi izašao na kraj sa mnom. On je tom pričom meni obeležio život. Taj čovek nikada nije došao u moju kuću i rekao da je mamin dečko. Nikada nisam videla bilo kakvu intimu između njih dvoje. Ona jeste njega dovela, ali ga je predstavila kao druga. Taj čovek je bio prijatelj mog oca, bio je neki klinac tada koji je dolazio kod mog tate i oni su tu nešto radili, pa je neko nekoga prevario, jedan mi priča jednu, drugi drugu priču, pa su zaratili.

- To je bio neprijatelj mog tate, mama nije bila u dobrim odnosima sa tatom, ona je njega dovela u kuću. On nije bio dečko moje mame, barem da sam ja svedočila tome. Odjednom izlazi natpis mamin dečko - objasnila je Subotićeva.

Aleksandra ne zna zašto je njen stric izneo u javnost njenu aferu Čabarkapom, kada je mogao da joj pokuca na vrata i kaže šta misli o svemu.

- Smatram da ili ima neki problem, ili želi da se istakne na neki način. Ne vidim poentu svega što on radi. On drži neke lajvove, pljuje me. Ako nemaš šta lepo da kažeš za mene, ne moraš ni ružno. Smatram da to nije lepo, ja sam ipak ćerka njegovog brata. Ti možeš meni da pomogneš, da dođeš i kažeš: "Znaš šta, Aleksandra, ti si pogrešila ovo, ono. Kada je moj stric napravio tu aferu, mi smo živeli kuća do kuće, vrata do vrata, to je jedna kuća podeljana na dva dela. On je tada mogao da dođe i da kaže - dodala je Subotićeva.

Bivša rijaliti učesnica bila je tužna kada je voditelj pomenuo njenu sestru Goranu, jer se po izlasku iz Zadruge nije čula sa njom.

- Nisam se čula sa sestrom, krivo mi je zbog toga. Nisam uspela da stupim u kontakt sa njom. Nisam ni išla u Kaluđericu od kada sam izašla iz rijalitija. Ona nas verovatno gleda, može i da se javi - zaključila je Aleksandra.

Izvor: Alo.rs
Foto: sandrasuboticss/Instagram

aleksandar cabarkapaaleksandra subotićljuba pantovićsestra Goranasrboljub subotićZadruga - Narod pitazadruga 2