SKINULA 40 KILOGRAMA: Jelena Dokić, u top formi, provodi leto u Hrvatskoj (FOTO)

Nekadašnja teniserka Jelena Dokić posle završetka karijere naglo se ugojila zbog problema sa štitnom žlezdom. Ova tridesetšestogodišnjakinja, koja je svojevremeno nastupala i za Jugoslaviju, krenula je u borbu protiv suvišnih kilograma kada je na vagi videla brojku 120.

Od oktobra prošle godine Jelena je, zahvaljujući pravilnoj ishrani i redovnim fizičkim aktivnostima, skinula višak kilograma i izgleda kao kada je "prašila" teniskim terenima širom sveta.

Svoju vitku figuru Jelena je pokazala na najnovijoj fotografiji koju je objavila na Instagramu. Vrele avgustvoske dane Dokićeva provodi u Rovinju.

- Još jedno divno letnje jutro u Hrvatskoj - napisala je Dokićeva pokraj fotografije na kojoj pozira u belom kupaćem kostimu.

Inače, kako navode inostrani mediji, dok je bila gojazna, Jelena se povukla od svih, pa čak i pomišljala na samoubistvo. Ipak, bila je dovoljno snažna da prelomi i upusti se u borbu sa viškom kilograma. Otvoreno je na Instagramu pokazivala rezultate, želeći da, na taj način, podstakne i druge ljude da se suoče sa ovim problemom. Za samo nekoliko meseci, uz pomoć specijalnog programa ishrane Dženi Krejg, koji podrazumeva tri obroka, dve užine, plus voće, zdrave slatkiše i mlečne proizvode sa malim procentom masti, oslabila je čak 40 kilograma, i nastavila sa mršavljenjem.

Autor: Nadlanu.com
Foto: dokic_jelena/Instagram

dijetahrvatskajelena dokićrovinjštitna žlezdaTOPvišak kilograma