Otvorena marketinška agencija NOA

U izuzetno zanimljivom prostoru na krovu Robne kuće u Zemunu, uz dobre zvuke po izboru DJ Pukija, početak rada je proslavila nova agencija na marketinškom nebu Srbije - NOA Advertising.

Ako je NOA skraćenica od No Ordinary Agency onda je za očekivati bilo da i žurka povodom otvaranja beogradskog odeljenja ove austrijske marketinške agencije bude ne-obična. Počev od odlično izabranog prostora - krova Robne kuće u centru Zemuna - do raspevanog kreativnog direktora iz Beča kome je mikrofon u ruci, verovatno na iznenađenje mnogih, stajao perfektno.

To što je zemunska Robna kuća, na žalost ponovo, sablasno prazna, ne znači da na krovu ne može da bude sjajan prostor za žurke. Možda je upravo ovo i najveće iznenađenje večeri, tokom koje je marketinška agenicija NOA, zajedno sa brojnim zvanicama, proslavila svoj dolazak u Srbiju. Kada se u samom centru Zemuna začuo sjajan house iz gramofona DJ Puki, a blješteće osvetljenje razvedrilo ulice, usledilo je logično pitanje: A zašto krov Robne kuće ne bi postao stalno mesto za žurke, jedan nesvakidašnji klub?

Raspitali smo se i izgleda je odgovor na ovo pitanje bi mogao da se nađe u konstataciji da je NOA-zabava bila nečija zaista dobra kreacija, a da ovaj prostor ponekad služi za svadbe, kao i da će ovaj krov sa pogledom na Gardoš teško ikada postati regularno mesto za žurke sa aktuelnom muzikom. Šteta...

A ako bi žurke bile dobre kao ova, održana u sred radne nedelje, krov bi "progledao" sigurno, a Robna kuća ne bi bila toliko tužna tačka u centru jednog (malog) grada u (velikom) gradu.

Inače, NOA-žurka nije bila pretrpana zvezdama, ali je bilo puno dobro raspoloženih ljudi. Toplim, a prozračnim balonom montiranim na krovu prošetali su Đule-Van Gog, Ivana-Negative, Zoran Kesić, Danijela Vranješ, stilista Filip Maksimović...

marketinška agencijanoa