BROJIM SITNO, STIŽE SIN: Trudna Tamara Dragičević otkrila ko je izabrao ime za novog člana porodice

Glumački i bračni par Tamara Dragičević i Petar Benčina uskoro će proširiti porodicu novim članom. Pored ćerke Staše, koja ima dve i po godine, ovih dana u njihov dom stiže sin.

Iako bi svakog trenutka mogla da se porodi, Tamara je donedavno snimala seriju “Vojna akademija”, a i u pozorištu igrala do kraja sezone.

- Spremna sam za porođaj, nema panike. Sve je super - kroz osmeh kaže Tamara, a na pitanje da li se boji da će mezimica Staša biti ljubomorna ističe:

- Stiže joj brat pa ćemo videti kako će Staša da reaguje. Mislim da će biti divno.

Tamara nije želela da otkrije ime novog člana porodice, ali je priznala da nije ćerka bila ta koja je birala već ona i Petar.

Osim ulogama na filmu i u pozorištu, glumica je posvećena ulozi majke, iako priznaje da je plaši vreme u kojem će odrastati njena deca jer su vrednosti poljuljane.

- Izvesti dete na pravi put zahteva mnogo pažnje, strpljenja i razumevanja. Potrebno je provoditi kvalitetno vreme sa njima i da je to odvojeno vreme samo za njih. Otežava nam dodatno ovo vreme poljuljanih vrednosti. Inače, ne pričam puno o privatnom životu, kada bih želela o tome da govorim vodila bih blog, ali dobro je čuti dobar savet. Ne volim da pričam u principu o majčinstvu jer svako ima svoje principe i mišljenje, svaka mama je mama za sebe - tvrdi glumica.

Tamara je svesna da je ona kao javna ličnost uzor mnogim mladima.

- Zato je bitno poslati pravu poruku i zato sam ponosna na moje kolege i moju generaciju, jer mislim da pametno vodimo svoj život i karijere. Mislim da je dobro kome god da smo uzori. Ne bi mi bilo teško čak i da se odazovem u školama i da mladima prenesem svoje mišljenje. Moramo se prilagoditi ovom vrmenu, kakvo je takvo je, revolucija svega što nam se dogodilo u poslednjih 20 godina. Bitno je da mladi čuju i drugo mišljenje - smatra Dragičevićeva.

Osim što je bila aktivna do devetog meseca u svom poslu, ona sa sestrom dizajnira i odeću za decu.

- Ideja nam je sinula u trenutku kada smo obe postale majke, ona je dobila Petru, a ja Stašu. Ovo je nešto što možemo da radimo zajedno. Osećam se fenomenalno kada vidim da neko dete nosi ono što smo mi osmislile. Mnogo smo ljubavi uložile u to - kaže Tamara i priznaje da je njena naslednica prilično svojeglava i da mama ne može da joj nametne stil.

- Uvek bude tako da naše ćerke najmanje nose naše modele. Staša neće to da nosi nekada i ja je ne teram. One su svakako bile inspiracija. Međutim, Staša već pokazuje da je svoja, na koga god da je povukla to je dobro, jer zna šta želi.

Izvor: Blic.rs
Foto: tamaradragicevic/Instagram

ćerka stašaglumica dizajnira odeću za decupetar benčinastiže sintamara dragićevićTOPtrudna glumica