IMAJU I IZGOVOR: Ko su najneuredniji horoskopski znaci?

Da li je reč o kreativnom neredu ili o pravom haosu? Osobe rođene u pojedinim horoskopskim znakovima ne brinu previše za to kako izgleda njihov životni prostor.

Od svih znakova, ova četiri su najneurednija. Da li imaju izgovor za to?

Blizanci

Blizanci nisu neuredne osobe po prirodi, ali kako su stalno u nekom pokretu, nemaju previše vremena za pospremanje i čišćenje. Takođe, ponekad nastoje da odmah pospreme nered iza sebe, ali ako to nije u najboljem trenutku, ostaviće sve za kasnije, a ako im se takva situacija ponovi nekoliko puta, u njihovom domu zavlada pravi nered.

Lav

Iako generalno nisu neuredni, Lavove zanima mnogo stvari pa će uvek odabrati da rade bilo šta pametnije. Zbog toga im pospremanje i čišćenje dolazi kao zadnja tačka dnevnog reda pa je za ljude rođene u ovom znaku najbolje da imaju kućnu pomoćnicu ili nekoga ko će za njima da čisti.

Strelac

Strelci sebe ne smatraju neurednim, ali su svesni da brzo i lako mogu da nakupe nepospremljene stvari, pa će neko vreme da odgađaju spremenje. Iako nesvesno priznaju da su neuredni, direktno to nikada neće reći pa će uvek da tvrde kako vode računa o čistoći.

Vodolija

Vodolije neće redovno pospremati, ali kad im se nered nakupi, onda idu u drugu krajnost pa čiste i spremaju satima. Oni svoje stvari ostavljaju svuda i nisu perfekcionisti pa im nered i prljavština ne smetaju sve dok ne postane kritično.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

blizancilavneredprljavštinastrelacvodolija