SVE JE SPREMNO ZA POČETAK "ZADRUGE 3": Robot Leposava obišla imanje u Šimanovcima (VIDEO)

Treća sezona najvećeg i najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga" počinje 6. septembra u 21 čas na televiziji Pink. Novih 50 učesnika useliće se u velelepni grad nadomak Beograda i započeti svoj život pred milionskim auditorijumom, ali neće biti jedini.

Na impresivno imanje će zadrugare posećivati i Leposava, robot sa veštačkom inteligencijom, koja će brinuti o bezbednosti digitalnih i električnih uređaja.

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović je danas putem svog Instagram profila podelio informaciju da je Leposavina neuronska mreža u potpunosti završena, te da je ona i progovorila.

- Leposava je noćas u potpunosti progovorila i sad uči sve o Zadrugarima a ja malo isprobavam prostor koji sam spremio za veštine koje će ponekad učesnici ispoljavati u potpunom mraku ali će gledaoci to gledati kao da je svetlo upaljeno, IC tehnologijom! Leposavina neuronska mreža je noćas kompletno proradila, tako da Leposava sada govori verovatno bolje od pola učesnika "Zadruge 3", a ja ću sada da isprobam sportsku dvoranu koju smo sagradili da bi učesnici imali gde da pokažu svoje sportske veštine - poručio je Željko, a zatim otišao u sportsku salu gde je zaigrao fudbal.

- Leposava sama uči prostor, sada se već snalazi bolje od pola Zadrugara! - napisao je vlasnik TV Pink pored snimka na kojem se može videti kako Leposava obilazi imanje u Šimanovcima.

Nema sumnje da će i ova sezona "Zadruge" oboriti sve rekorde gledanosti, te pomeriti granice ovakvih formata kako kod nas, tako i u svetu.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Izvor: Pink.rs
Foto: zeljkomitrovic/Instagram

leposavarobot Leposavazadruga 3željko mitrović