SPEKTAKL JE POČEO: Robot Leposava, Luna Đogani i Željko Mitrović otvorili "Zadrugu 3" (VIDEO)

Pompeznije nego u prošloj sezoni, počela je nova - treća sezona rijalitija "Zadruga". Voditeljka Dušica Jakovljević obratila se gledaocima i zvanično otvorila program novog izdanja rijalitija.

Ove noći na luksuzno rijaliti imanje useliće se čak 50 novih stanara koji će u "Zadruzi 3" živeti narednih deset meseci. Gledaćemo ih u raznim izdanjima i situacijama, a kako tradicija nalaže, prva je "Zadrugu" posetila prošlogodišnja pobednica Luna Đogani. Ona je došla u gondoli zajedno sa Željkom Mitrovićem i Ognjenom Amidžićem.

Đoganijeva je upoznala i robota Leposavu, koji će biti deo "Zadruge 3".

- Ja sam robot humanoid. Ovo su Šimanovci, ja sam u gradu koji nikad ne spava, ovo je moj omiljeni šou "Zadruga". Ognjen je robot stare generacije i ograničenih mogućnosti. Samo roboti izgledaju ovako tupavo. Luna je lep robot, samo roboti imaju veštačke grudi - rekla je Leposava.

Željko Mitrović predstavio je publici pozorište u "Zadruzi". Pozorište izgleda veličanstveno, a onda je vlasnik TV Pink otkrio ko će biti upravnik.

- Ja sam rešio da za upravnika ovog Pozorišta imenujem Dragana Marinkovića Macu - rekao je Željko.

Dragan Marinković Maca održao je govor u Šekspirovom pozorištu, gde je rekao da je siguran da će zadrugari odigrati dobre uloge.

Dok je DJ Žeks svirao, počeo je karneval u "Zadruzi", a svi su oduševljeno gledali u kostimirane animatore! Veličanstveni vatromet obasjao nebo iznad Zadruge.

Izvor: Novosti
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

dragan marinković macaluna đoganizadruga 3željko mitrović