New Media Education Centre: Počeo upis u jesenji semestar Škole za novinare, urednike i medijske analitičare

Jesenji semestar Škole za novinare, urednike i medijske analitičare "New Media Education Centre" počeće 12. oktobra 2019. godine, a upis nove generacije je u toku.

"New Media Education Centre" organizuju kompanije Color Media Communications i Ninamedia.

Color Media Communications u svom portfoliju ima četiri portala, jedan magazin i više od 80 događaja, konferencija i festivala.

Ninamedia je kompanija koja se bavi praćenjem i analizom medijskog sadržaja, kao i organizacijom različitih događaja i festivala.

Časove grupama od 12 do 15 polaznika drže dugogodišnji urednici, redaktori i novinari Color Media Communications i Color Press Grupe Lidija Ćulibrk, Jelena Bačić-Alimpić, Robert Čoban, Mirjana Pantoš, Angelina Čakširan, Žikica Milošević, Jasmina Ubiparip, ali i kolege iz drugih medija: Aleksandar Filipović, Jakša Šćekić, Marina Kosanović, Slobodan Savić, Vesna de Vinča, Eržika Pap Reljin, Branka Opranović, Jelena Subin i mnogi drugi.

Polaznicima Škole ukazaće se prilika da od predavača iz kompanije Ninamedia, kroz teoriju i praksu, saznaju i kako radi video produkcija i proizvodnja video sadržaja, na koji način funkcioniše Sektor za analize medijskog sadržaja, monitoring medija, BUZZ softver i drugi alati za analizu medijskog diskursa, kako se vrši istraživanje tržišta i javnog mnjenja, kao i kako se sakuplja kliping, šta obuvata, zbog čega je značajan i tražen među klijentima.

Kroz Školu za novinare i urednike do sada je prošlo preko 20 generacija polaznika, a najuspešniji u generaciji dobili su posao na portalima, u magazinima ili organizaciji konferencija i festivala.

Časovi se održavaju subotom od 10,00 do 15,15 u multimedijalnoj sali nove zgrade Ninamedije, Futoška 71, Novi Sad i polaznici će proći ukupno 55 časova.

PARTICIPACIJA: 9.900 dinara + PDV = 11.880 RSD

Organizatori stipendiraju sa po jednom školarinom jednog polaznika/polaznicu romske nacionalnosti i jednog polaznika sa invaliditetom.

Uplatnicu možete preuzeti ovde.

Nakon što uplatite participaciju – fotografišite ili skenirajte overenu uplatnicu i zajedno sa svojim ličnim podacima (Ime i prezime, datum i mesto rođenja, završene škole, poznavanje jezika, eventualno radno iskustvo i mobilni telefon) i jednom Vašom fotografijom pošaljite na mail adresu: SkolaCPG@gmail.com

Broj mesta je ograničen.

Sva pitanja u vezi sa školom možete da šaljete na mail  SkolaCPG@gmail.com

Raspored predavanja u jesenjem semestru možete preuzeti OVDE!

color media communicationscpgnina medianovinarska škola