LAGUNA PREDSTAVLJA: "Budi takva kakva jesi" - Emili Nagoski

Foto: Laguna/Promo

Knjiga "Budi takva kakva jesi" Emili Nagoski temeljan je prikaz prirode ženske seksualnosti i načina na koji ona funkcioniše, koji će vas naučiti kako da seksu pristupate samouvereno i s radošću – zasnovan na revolucionarnim istraživanjima i neuronauci.

Naučnici već desetak godina pokušavaju da naprave "ružičastu pilulu" za žene koja bi na njih delovala isto kao vijagra na muškarce. I, gde je ta pilula? Iz razloga koje "Budi takva kakva jesi" savršeno pojašnjava, ta pilula nikad neće biti pravo rešenje – međutim, zahvaljujući istraživanjima sprovedenim radi njenog pronalaska, naučnici su došli do senzacionalnih saznanja o tome šta zaista deluje na seksualno blaženstvo žena.

Stres, raspoloženje, poverenje u partnera i predstava o sopstvenom fizičkom izgledu nemaju sporednu, već glavnu ulogu u seksualnom blaženstvu žene. Kada shvatite navedene faktore i naučite da utičete na njih, poboljšaćete svoj seksualni život, što će vam pružiti užitak o kojem ste samo sanjali.

Emili Nagoski je počela karijeru kao seksualni edukator na Univerzitetu Delavera 1995. godine, kad se uključila u program vršnjačkog zdravstvenog vaspitanja. Učila je svoje kolege o stresu, ishrani, fizičkoj aktivnosti i, najvažnije, o seksu. Ubrzo je počela da se bavi i prevencijom seksualnog nasilja i pružanjem podrške žrtvama, i tako je postala seksualni edukator. Doktorirala je u oblasti zdravstvenog ponašanja, sa supspecijalizacijom iz ljudske seksualnosti. Osam godina je bila direktorka programa zdravstvenog obrazovanja i profesor na koledžu Smit, da bi se nakon toga potpuno posvetila pisanju i govorništvu.

Knjigu "Budi takva kakva jesi" možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Izvor: Promo
Foto: Promo/Laguna

Budi takva kakva jesiEmili Nagoskilaguna