Ena Popov dizajnirala specijalnu liniju kupaćih kostima za finalno veče izbora Miss Srbije 2019

Pripreme za izbor Miss Srbije 2019 uveliko traju. Srpske lepotice su nakon boravka u Kovilovu, pripreme za finalno veče izbora nastavile na grčkom ostrvu Tasos.

O radnoj atmosferi na pripremama govore svakodnevni fotošutinzi, treninzi, bjuti časovi i časovi hoda i koreografije, ali i učestale probe finalnih haljina i kupaćih kostima.

Za ovogodišnje predstavljanje lepotica u kupaćim kostimima zadužena je Ena Popov koja sprema specijalnu kolekciju za finalno veče. Ena je odlučila da kolekciju koju će nositi srpske lepotice tokom finalne večeri drži u tajnosti do samog izbora. Za slikanje na predivnim plažama u Grčkoj ponela je postojeću kolekciju koju su devojke i više nego profesionalno iznele i odgovorile zahtevima slikanja.

S obzirom na to da si se upravo vratila iz Grčke gde ti se ukazala prilika da prisustvuješ jednom delu priprema za Miss Srbije, možeš li da nam preneseš svoje utiske sa Tasosa?

- Ne znam koji komentar ili epitet bih mogla da upotrebim da opišem svoje oduševljenje pre svega lokacijom koju je Vesna Jugović izabrala za ovogodišnje pripreme, timom fotografa, organizacijom Miss Yu kompanije i naravno prelepim devojkama, finalistkinjama izbora za najlepšu Srpkinju. Već drugu godinu za redom imam to zadovoljstvo i čast da budem deo tima Miss Yu kompanije i trudim se da odgovorim zadatku.

Iako si rekla da ćeš držati u tajnosti svoju kolekciju koju pripremaš za finalno veče izbora, možeš li bar nekim detaljem da nam zagolicaš maštu?

- Za slikanje u Grčkoj ponela sam postojeću kolekciju, jer sam odlučila da držim u tajnosti onu koju radim specijalno za finalno veče izbora Miss Srbije 2019. Pre samog finala nikakva javna prezentacija ili slikanja kolekcije neće biti. Ono što mogu da vam otkrijem jeste da ćete imati priliku da vidite različite modele i da će crvena boja biti dominantna. Svaki komad kupaćeg kostima koji dizajniram radim isključivo za osobu koja želi da nosi moj model. Svi su autentični po merama, ne postoje serijski brojevi. Merenja sa srpskim lepoticama sam završila, mada su one sve savršeno građene, tako da nekih većih korekcija neće biti.

Dok čekamo još zanimljivih detalja sa priprema, ono što možemo da zaključimo je da pozitivna atmosfera, kolegijalnost, entuzijazam devojaka ne mogu da prođu nezapaženo. U ostalom, o tome i govore prelepe fotografije u kupaćim kostimima.

Ostalo je još 8 dana do finalnog izbora i najavljenog spektakla koji svi očekujemo, 9. oktobra u Kombank dvorani sa početkomu 21 čas. Direktan prenos biće na programu TV Pink.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Stnako Đajić Cane

ena popovizbor za miss srbijekupaći kostimmiss srbijeMiss Srbije 2019