LJUBAVNI HOROSKOP: Spremite se za vreo oktobar

U poslednje vreme smo puštali da stvari teku svojim tokom, ali ovog meseca to se menja.

Kada Venera uđe u Škorpiju oko 8. oktobra, osetićete intenzivniju strast kojom ćete poželeti da ispunite vaš ljubavni život. Pun Mesec 13. oktobra nateraće vas da uspostavite balans između stvari koje želite da uradite za sebe i stvari koje vaš parter želi da uradite.

Šta nas još očekuje u mesecu koji je pred nama kada je u pitanju ljubav i strast?

Ovan

Venera u Škorpiji je u vašoj kući senzualnosti pa je pred vama veoma seksi mesec. Stavite dobru posteljinu na krevet jer ćete je ovog meseca i te kako trebati. Kada Sunce uđe u Škorpiju 23. oktobra osetićete strašnu potrebu za ljubavlju u vašem životu. 27. oktobar i mlad Mesec su idealni za to da taj dan provedete u krevetu pored nekoga ko vam mnogo znači.

Bik

Ovo je odličan mesec da upoznate nekog novog. Venera u Škorpiji je u opozitu sa vašim znakom, a tako vam, pomaže da primetite nove ljude u vašoj blizini. Ukoliko ste već u ozbiljnoj vezi, žudite za intimnošću iz dana u dan. Ukoliko ne dobijate to što vam treba, vreme je da popričate sa partnerom. Mlad Mesec doneće vam 27. oktobra ozbiljan udar energije i želju da stvari malo promenite. Ako imate osećaj da vam je veza u poslednje vreme na autopilotu, napravite neku promenu. Probajte da odete na dejt, izađite u neki novi restoran, ili sa partnerom otputujte van grada za vikend. Šta god da radite imajte na umu da je novo uvek dobrodošlo.

Blizanci

Ovo je odličan mesec za sastanke. Probajte da prihvatite sve pozive za dejt koje dobijete jer nikada ne znate gde vas koji može odvesti. Ukoliko već imate partnera, zgrabite ga i uradite nešto neuobičajeno zajedno. Malo ćete osvežiti vašu vezu i to na način koji ste teško mogli da zamislite. Pun Mesec 13. oktobra je idealan dan da izađete negde zajedno u provod i zabavite se. Imajte na umu da je ovo idealan dan da upoznate nekog novog, ako ste singl.

Rak

Poslušajte vašu intuiciju ovog meseca jer pokušava da vam kaže dosta toga. Ako ste singl, intuicija će vam jasno reći da li ste upoznali nekoga ko je vredan vaše paćnje i vremena ili ne. Ukoliko ste u vezi, intuicija će vam pomoći da osetite ako nešto nije u redu sa vašim partnerom. Do kraja meseca imaćete odličan osećaj za to da li je veza ili kombinacija u kojoj ste sada ona koja je za ceo život.

Lav

Venera u Škorpiji je u vašoj kući porodice i doma i utiče na vas da poželite da sve savršeno sredite. Vi želite to što želite i to baš onda kada to želite i sve mora da izgleda savršeno dobro. Na kraju krajeva, možda dovedete nekoga kući sa vama pa želite da bude impresioniran onim što vidi. Seks će vam ovog meseca biti i te kako bitan, a biće ga i to dosta. Ovo je idealan period da izvadite vaš seksi veš iz ormara i budete zavodljivi. Sve što uložite vratiće vam se višestruko.

Devica

Vreme punog Meseca, 13. oktobar, je vreme kada će vaš seksualni život da postane baš turbulentan. Oslobodite vaš raspored jer će vam trebati vremena da ispunite sve vaše seksualne obaveze. Moraćete da budete spremni na kompromis sa partnerom jer su ovog meseca moguće male trzavice u vezi. Venera se nalazi u vašem polju komunikacija, pa je odličan period za razgovore sa partnerom.

Vaga

Držite vaše oči otvorene jer će nova ljubav uskoro da uđe u vašu orbitu. Pun Mesec 13. oktobra je idealno vreme da počnete da se zabavljate sa nekim novim, pa nemojte da odbijete poziv nekog stranca za piće posle posla. Mlad Mesec 27. oktobra donosi vam neku novu hrabrost u spavaćoj sobi. Iznenada, osetićete se dovoljno hrabri da kažete šta vam se sviđa, a šta ne i da tražite ono za čime žudite. Ukoliko ne tražite, nećete ni dobiti.

Škorpija

Izgledate dobro, osećate se dobro i sve ide kako treba sa vašom vezom. Ako ste singl, sada je vreme da se otvorite za nove ljude. Tražite od partnera ono što želite i što vam treba i nemojte da oklevate. Bićete u potpunosti skoncentrisani na sprovođenje neke akcije oko 13. oktobra. Ukoliko planirate da iznenadite partnera, to je pravi dan. Sunce ulazi u Škorpiju 23. i donosi sjajnu priliku za upoznavanje nekog novog.

Strelac

Jedna prilično fina romansa vam putuje u susret zahvaljujući punom Mesecu koji se dešava 13. oktobra. Iznenada, saznajete da vam vaši prijatelji nameštaju da upoznate nekog novog i zanimljivog, pa nemojte da odbijate predlog prijatelja za tako nešto. Stvari će se odvijati same, a ako imate već partnera isplanirajte neki dejt. Venera će se naći u vašem polju tajni i skrivenih stvari. Zapitajte se kakve to tajne krijete koje su vezane za vašeg ljubavnika.

Jarac

Potrebna vam je ravnoteža ovog meseca i to sve zahvaljujući energiji punog Meseca koji će vas upozoriti da ne ispuštate iz vida vaš ljubavni život dok ste preokupirani poslovnim obavezama. Venera je u vašoj kući prijateljstva pa ćete možda imati priliku da upoznate nekog novog. U vreme mladog Meseca osetićete potrebu da se dublje povežete sa ljudima. Iskoristite priliku da otvorite flašu dobrog vina i opustite se pored vašeg partnera.

Vodolija

Postoji očigledna fizička privlačnost koju osećate prema vašem ljubavniku, ali nije isključeno da će predmet vaših fantazija ovog meseca biti neko sa kim imate odličnu komunikaciju. Žudite za nekim ko će za vas biti izazov, a igra rečima biće za vas odlična predigra ovog meseca. Ukoliko ste u vezi, nađite vremena da malo više razgovarate sa vašim partnerom. Venera šalje mogućnost da upoznate nekoga tokom vaše svakodnevne rutine, zato držite oči otvorene. Nikada ne znate ko može da vam stane na put.

Ribe

Žudite za svom intimnošću i seksom koji možete da dobijete ovog meseca, zahvaljujući Marsu koji se nalazi u vašoj kući seksualnosti. Na svu sreću, imate bar jednu osobu koja je spremna da vam se za to nađe pri ruci. Kada niste zauzeti u krevetu, stalno razmišljate o tome šta vi i vaš partner možete da uradite ne biste li se malo više povezali. Venera se nalazi u vašem polju putovanja, pa je ovo idealno vreme da isplanirate neki romantičan izlet. Sipajte sebi čašu vina, sednite za računar i dajte se u potragu za nekim odličnim odmorom van grada za vas i vašog partnera.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

horoskopljubavnikprivlačnostseksseksualnostsenzualnoststrastupoznavanjeveza