NEDA ARNERIĆ SREĆNA ŠTO NEMA POTOMKE: Ne sviđa mi se 21. vek, bolje je što sam ušla u njega bez dece

Zvezda srpskog i jugoslovenskog filma Neda Arnerić ponovo je u teatru i priznala je kako se oseća u vezi prijatelja koji joj se dugo nisu javili, ali i zašto smatra da je dobro što se nikada nije ostvarila u ulozi majke.

Glumica je u intervju za "Gloriju" otkrila da je oduvek bila zrelija od svojih vršnjaka. Sa četiri godine starijim bratom Predragom stalno je pravila zavrzlame, ali su celog života bili veoma bliski. Baka je njegovoj deci, kao i deci muževljevog brata.

- Ma koliko sam želela da imam svoje dete, maltene sam srećna što ga nemam. Podizati zdravo dete u ovako nezdravim uslovima zaista je neverovatna odgovornost. Ništa mi se ne sviđa ovaj 21. vek, i bolje je što sam ušla u njega bez dece - izjavila je Neda.

Kako je rekla, knjige su joj najveća ljubav i životna hrana. Tako je citirala mađarskog pisca Bela Hamvaša i navela da postoje brakovi iz ljubavi i strasti, ali i oni iz računa.

- Ja bih dodala da sa životom treba praviti brak iz računa, nikako iz strasti. Vrlo sračunato, sa potrebnim lažima i malim prevarama. Da bi što duže trajao - izjavila je ona.

Ona se osvrnula i na period koji je provela u bolnici, pre nekoliko meseci, kada pojedini prijatelji nisu bili uz nju.

- Ljudi su prestali da mi se javljaju dok sam bila u bolnici da me ne bi uznemiravali. Kada sam došla iz bolnice, oni se i dalje nisu javljali, trebalo je da okrenem veliki broj telefona i svima kažem "Vi me ne uznemiravate, vi ste meni potrebni", a ja sam okrenula samo nekoliko brojeva i čula istu priču: "Tvoj telefon je bio isključen, nismo mogli da te dobijemo". Naravno da nisu mogli, jer sam bila dva i po meseca u bolnici, a tamo je na sreću, telefon zabranjen. Evo sada sam tu, željna da se vratim u život pozorištu, na filmu i televiziji. Znam da imam šta da pružim - izjavila je ona.

Izvor: Gloria/Blic.rs
Foto: Hello!/Arhiva

majčinstvoneda arnerićTOPživot bez dece