STRAST I FANTAZIJA: Pet horoskopskih parova koji se najbolje slažu u krevetu

"Kliknuti" sa nekim je najbolji mogući osećaj i pravi pokazatelj da pored sebe imate pravu osobu.

Postoje parovi koji kliknu u seksu, a postoje i parovi kod kojih je seks pravi doživljaj. Ako pitate astrologe, odličan seks događa se upravo između ovih pet horoskopskih parova.

Ovan i Strelac

Šta se dobije kad pomešate vatru i vatru? Pa, još veća vatra! Strelčevi vole da začine situaciju u spavaćoj sobi, a za to je najbolji partner strastveni i neustrašivi Ovan. Zajedno će provesti vrele sate isprobavajući razne poze i seksualne igračke. Oboje su skloni novim stvarima i avanturama, a svaki trenutak njihovog maratonskog susreta biće seksi.

Lav i Strelac

Još dva vatrena znaka čije je spoj u krevetu jako vruć. Lav će se potruditi onoliko koliko ga budete hvalili, a Strelac voli da ga hvali. Strelčevi vole da istražuju, a susret s Lavom otkriće im nove vidove užitka.

Vodolija i Ovan

Vodolija je nekonvencionalna i maštovita. Voli da zamišlja nove načine seksualnog zadovoljavanja, a kad se spoji s energičnim Ovnom, imaće dovoljno želje i volje da digne svoj seksualni život na novi nivo.

Blizanci i Vaga

Blizanci su kraljevi malih prljavih razgovora. U paru s Vagama dobro će se zabaviti, posebno jer obe strane vole malo glume u spavaćoj sobi. Doktor i medicinska sestra, pilot i stjuardesa, direktor i sekretarica... Pustite mašti na volju.

Škorpija i Ribe

Nemojte da vas zavara njihova narav, Škorpje i Ribe zajedno su poput vatrometa. Strastveni i intenzivni Škorpioni vole da budu malo čudni u krevetu, dok su Ribe sanjive i nežne. Škorpija će dobiti priliku da istraži svaku fantaziju koju ima, a Ribe su spremne na sve kako bi njihov ljubavnik bio zadovoljan.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

avanturafantazijahoroskopljubavparseksstrastu krevetu