BOŽO VREĆO ŽELEO DA POSTANE OTAC: Pokušao sam da usvojim dete

Ekscentrični muzičar Božo Vrećo priznao je da je želeo da se ostvari u ulozi oca i da usvoji dete, ali da mu to nije pošlo za rukom.

- Nekad sam to želeo. Štaviše, pokušao sam da usvojim dete iz doma u nekoliko navrata, ali nije mi uspelo. To ne funkcioniše kod nas, nemamo tako uređen sistem, zato sam odustao od toga. Moje pesme su ono što treba da ostane iza mene, pomirio sam se s tim - iskreno je za 24sata.hr ispričao pevač sevdalinki.

Božo je svojevremeno za "Blic" ispričao i da je majka njegova najveća podrška, te da se nikada nije obazirala na negativne komentare.

- Ona nikada nije imala problem s tim šta okolina kaže. To nije prihvatala. Ona je majka koja me je rodila takvoga. Ona nije neko ko će ispunjavati želje drugih, ko će svoje dete odgajati na način kako to sredina diriguje. Ona je imala svoj sistem koji se pokazao ispravnim. Stvorila je od mene divnog čoveka, iskrenog. Nijednog trenutka nije pogrešila. Ostala je stamena, čvrsta, jaka. Ona je moja potpora, moja muza. Uvek je tu uz mene na mojim koncerta. To je gnezdo kojem se uspešno vraćam.

Kada je u pitanju njegova posebnost i neobični odevni stil Božo kaže da ga ružni pogledi ne pogađaju.

- Znate ono, ako se bojite životinja, one će vas ugristi. Tako je isto i s ljudima. Ako prilazite otvorenog srca bez zadrške i straha, mislim da se kao bumerang sve ono negativno odbija od vas i dolazi samo ono lepo i pozitivno. Takav je slučaj sa mnom. Nema tu posebne čarolije niti formule. Naprosto, bitno je da budete svoji i ceo kosmos se postara da se dobre stvari dešavaju - poručio je on svojevremeno.

Izvor: Blic.rs
Foto: Promo

Božo Vrećomuzičarpevač sevdalinki