OGLASIO SE ČVORAK: Čeda prokomentarisao Minine navode da joj je dao informacije zbog kojih bi Ivana Krunić plakala deset dana!

Tokom jedne od emisija koju je vodio voditelj Milan Milošević, pevačica Ivana Krunić progovorila je o svom odnosu sa Čedom Čvorkom i životu nakon napuštanja grupe "Luna". Podsetimo, Ivana je devet godine bila u vezi sa Čedinim sinom.

- U nekoliko klubova je napisano da sam bivša pevačica te grupe, ali to ne bi trebalo da piše. Od strane njega ja sam naišla na nepoverenje i sabotažu. On mi je poslao i tužbu! Taj odlazak na moj prvi nastup, ja sam odlazila uplakana umesto srećna. Nisam očekivala da ću imati napade, očekivala sam od njega podršku. Ja njegovu porodicu izuzetno poštujem. Preko poruka su bile pretnje: "Ako to ne regulišeš, ja ću morati". Ja sam dobila od mog menadžera informaciju da se žalio. Žalio se nekoj kući gde je moj menadžer radio. Meni je taj menadžer rekao kako je dobio poruku kako on ne treba da radi sa mnom i da treba da radi sa određenim pevačicama - pričala je Ivana tada, a Natalija Ibraimov je dodatno pojasnila situaciju:

- Bila je pod ugovorom deset godina. Čovek joj je zapretio da će je tužiti. Bila je sa njegovim sinom devet godina. Imali su ozbiljnu vezu, trebalo je da se uzmu. On je dečko predobar, sa njim nije imala nikakav ugovor. Jedini problem je taj ugovor kojeg je morala da se pridržava. U ugovoru stoji da ne sme da spominje ime grupe "Luna" i da peva pesme te grupe - istakla je Natalija tada.

Na žurki koju je Veliki šef organizovao povodom proslave rođendana Gagija Đoganija, Ivana se poljubila sa Vladimirom Tomovićem, kako je kasnije priznala, u inat Banetu Čolaku, koji ju je ponizio pred svima. Mina Vrbaški, koja je zaljubljena u Tomovića, je bila na metar od njih i nije bila radosna što se ovo dogodilo.

U razgovoru sa zadrugarkama, besna Mina je navela da se pre ulaska u "Zadrugu 3" videla sa Čedom, kao i da joj je on izneo informacije o Ivani koje bi mogle da joj promene život.

- Ja sam bila sa Čedom pre ulaska u "Zadrugu". Ja da sam toliko pokvarena, da ustanem i kažem, Ivana bi plakala deset dana bez prestanka - istakla je Mina.

Ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Čvorkom, koji je bio izričit da ne prati dešavanja iz Bele kuće, a kada su mu novinari rekli šta je Mina iznela, rekao je da ne zna o čemu je reč.

- Kome sam rekao? Što bih ja rekao bilo kakve informacije i šta imam ja sa Ivanom Krunić? Ne, ne, nema veze to. Prijatno - rekao je Čeda.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

čeda čvorakgrupa lunaivana krunićlunaMina Vrbaški