RASPLET: Maja Marinković iskreno razgovarala sa Miljanom Kulić o porukama koje joj je slao Zola (VIDEO)

Nakon što je ušla u treću sezonu "Zadruge", Maja Marinković obavila je ozbiljan razgovor sa Miljanom Kulić i Lazarom Čolićem Zolom, a tom prilikom bila je prisutna i Miljanina majka Marija Kulić.

Miljana je želela da čuje sve detalje o Majinoj i Zolinoj komunikaciji, kao i kakve je to poruke Zola slao Maji iza Miljaninih leđa. Ovom prilikom Maja je poručila Miljani kako Zola nije njen tip muškarca, kao i da je nikada ne bi izdala.

- Majo, kako si mi? Kako je Taki? Da li je istina to da ti je pisao i da ti nisi htela da mi kažeš? Jedino pravo drugarstvo iz rijalitija je naše, ja u tebe ne sumnjam. Samo želim neke stvari da saznam - rekla je Miljana.

- Odmah daj da rešimo ovo. Ja se jesam čuo sa Oljom, Marijanom, sa svim curama... Meni je glupo - izjavio je Zola.

- Poslao si mi poruku. Miljana, ti znaš da ti ja nisam pretnja i znaš koliko te volim i poštujem. Ja sam poslednja osoba koja bi ti to uradila. Bila je poruka: "Gde si Marija, šta radiš?", ja tu poruku nisam videla. Nikada me nije zvao! Ja tu poruku nisam ni videla. Listala sam poruke i naletela na tu poruku. Nisam odgovorila. To je bilo posle Željkovog rođendana. Ta poruka nije strašna. Kada je bilo ono drugo za noge, to je bila sprdnja - pričala je Maja.

- Sad prvi put čujem da sam joj se ja nabacivao - pravdao se Zola.

- Pa jeste Zola, bilo je tako! Zola je dobar dečko, ali ja nikada ne bih bila sa njim, jer te poštujem Miljana i on nije moj tip muškarca. Ja sam poslednja osoba koja bi ti zabola nož u leđa. Zola, ti si tu poruku obrisao kada je pokrenuta priča, a Miljana je bila uveliko tada u rijalitiju - nastavila je Maja.

- Sećam se ja sada, ali se nisam setio pre toga. Mene boli k*rac za vaš odnos. Ti se nisi nikada igrala sa mnom kada sam ja sa njom (Miljanom) u vezi. Da li si ikada osetila neko muvanje od strane mene? Ponašaš se kao klošarka sada. Meni je Maja prijala u Zadruzi 2. Nikada mi nisi rekla ružnu reč. Ti za Miljanu nisi nikakva pretnja. Ima brutalnijih cura od tebe - dodao je Zola.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

dopisivanjelazar colic zolamaja marinkovicmiljana kulićporukeZadruga