SAŠA POPOVIĆ MU POSTAVIO USLOV: Zoran Pejić Peja dao otkaz na televiziji Hepi

Zoran Pejić Peja dao je otkaz na TV "Hepi" i napustio mesto voditelja u "Parovima" jer mu je Saša Popović, kako se navodi, saopštio da mora da se odluči da li želi da vodi rijaliti ili da radi na televiziji "Grand".

Peja je jednom nedeljno vodio emisiju iz vile u Zemunu, a kako mediji pišu preko noći se sve promenilo.

- Produkcija "Hepija" je Peju odabrala jer on ima dugogodišnje iskustvo na televiziji, ljudi ga znaju, zanimljiv je i pravi odličan šou. Kad je Dragan Marinković Maca odlučio da ipak ne prihvati ponudu srećne televizije da vodi "Parove", odluka je odmah pala na Pejića, što je on i prihvatio s oduševljenjem. Nije mu bilo važno ni koliko novca će novca dobijati za taj angažman, mada je bila prilično dobra suma. A onda je nedavno Peja pozvao produkciju i saopštio da više ne može da vodi "Parove" jer mu je Saša Popović rekao da mora da izabere između rijalitija i mesta voditelja na Grand televiziji, gde je domaćin emisije "Pesmom za dušu" - rekao je izvor.

- Na Grandu vodi muzičku emisiju, što i jeste njegov fah. Vođenje rijalitija je samo bio izazov, svakako da nije planirao to stalno da radi. Koliko znam, nije se naljutio na Popovića što mu je postavio ultimatum. Svestan je toga da Saša želi da njegova TV lica budu angažovana samo kod njega, što je inače praksa u televizijskom svetu. Peja je, čim je dobio ponudu od Hepija, tražio dozvolu od direktora Grand televizije i dobio ju je, ali očigledno da Popović nije za to znao. On i Saša se poznaju godinama, prijatelji su i sarađuju uspešno, tako da je sasvim logično što se odlučio da ostane kod njega. Emisija na Grandu Peji nije jedini izvor prihoda, jer je poznato da često ima angažmane na svadbama i drugim veseljima kao voditelj, gde zarađuje ozbiljne pare - dodao je sagovornik.

Peja za sada nije komentarisao ova dešavanja.

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs
Foto: zoran_pejic_peja/Instagram

dao otkazgrand produkcijahepi televizijarijaiti parovitv voditeljzoran pejić peja