OŽENJENI VERENIK NASRNUO NA ANDREANU ČEKIĆ: Marko Miloševć pljunuo pevačicu i pocepao joj majicu pred punim klubom?!

Pevačica Andreana Čekić navodno se ponovo posvađala sa svojim oženjenim verenikom Markom Miloševićem, a tokom žestoke svađe Marko je nasrnuo na pevačicu i pocepao joj majicu nasred jednog noćnog kluba u Americi.

Članovi pevačicinog benda prisustvovali su neprijatnoj sceni, a kako je situacija postala ozbiljna, morali su da intervenišu i da razdavajaju Andreanu i Marka.

- To je bilo strašno. Bruka i sramota. Marko se prema Andreani poneo nezrelo i bezobrazno. Njih dvoje su kao rogovi u vreći. Taj dan im je bio slobodan, pa su sebi dali oduška i grupno izašli na muziku u jedan lokal da se opuste. Ništa nije ukazivalo da nešto loše može da se dogodi, a ispao je kurcšlus. On je počeo da pije i stvar se otrgla kontroli. Čašćavao je muziku, nedolično se ponašao, a Čekićka je pokušavala da ga obuzda. U jednom trenutku su počeli žustro da se svađaju. Milošević je tada počeo da je vređa i naziva pogrdnim imenima. Niko nije mogao da ga obuzda - otkriva dobro obavešteni izvor.

- Vikao je: "Hoću moje pare, nisam ja ovde za džabe došao!" Muzičari su pokušavali da smire strasti, ali uzalud, on joj je pocepao majicu i sve su joj se grudi videle. Ma, užas. To je bila kap koja je prelila čašu. Tada je neko iz njihovog tima odvukao Marka u automobil. Uzeli su mu drugi hotel i kartu za Srbiju od 1.600 dolara - priča izvor.

Andreana nije želela da neko primeti da ona i njen dečko nisu u najboljim odnosima, pa su se njih dvoje na iznenašenje mnogih, pomirili.

- Čist bezobrazluk. Nije želeo da se čekira dok se ne čuje s njom. Bacao se po aerodromu, kukao i molio da mu oprosti. Ne znam šta joj je bilo, ali je muzičarima rekla da ga vrate i da će da mu pruži poslednju šansu. Rekla je da ne želi da ga nosi na duši ako mu se nešto dogodi. Vratili su ga, ali ga svi u grupi kuliraju. Njih dvoje su se pomirili, ali svi su i dalje u šoku zbog tog incidenta - zaključio je izvor.

Ovim povodom kontaktirali smo Andreanu, ali je kratko poručila da nema komentar.

Izvor: Kuris.rs
Foto: andreanacekic/Instagram

američka turnejaAndreana Čekićmarko miloševićnasrnuooženjeni verenikTOP