ZAUVEK SI MOJA KRV, NISAM POGREŠILA: Andreana Čekić oglasila se nakon skandala sa oženjenim verenikom (FOTO)

Andreana Čekić oglasila se objavom na Instagramu, po prvi put nakon skandala sa oženjenim verenikom Markom Miloševićem.

Naime, objava je posvećena Andreaninom menadžeru Ibri u kojoj mu se ona zahvaljuje za sve što je učinio za nju u vreme američke turneje.

Podsećamo da je upravo u vreme pomenute turneje i došlo do svađe između verenika, koja se završila fizičkim nasiljem a popularni par je po pisanju beogradskih medija odlučio da stavi tačku na romansu.

- Poznavala sam te nekako i pre nego što sam te upoznala. Jednom sam pročitala Adilov opis slike sa tobom, na kojoj te je ishvalio kao čoveka, a Adil hvali i pridaje pažnju samo onima koji istinski vrede. To sam ti, druže, jednom prilikom i rekla. Moje iskustvo sa tobom je na još većoj vibraciji prijateljstva od onog što sam mogla da zamislim. Postao si moj brat, deo duše, prijatelj u dobru, još veći u zlu. Ti nikad nisi radio samo "svoj posao", ti si se znao postaviti u tuđu kožu, bezuslovno, od srca, to je tvoja veličina pored besprekorne inteligencije, discipline, pored profesionalzima... prvi put sam doživela da menadžer može da bude podrška, da može da bude čovek i brat. Plakala sam kao kiša na rastanku. Ja sam do tad rastanke uzimala zdravo za gotovo, jer su mi postali svakodnevnica. Ovaj je imao posebnu težinu. Mislim da ti se nikada neću moći odužiti za sve, svako moje "hvala" će zauvek biti nedovoljno. Baš si se uvukao u neku najdublju fioku moje duše. Sve si dao od sebe, i što možeš i što si mislio da nećeš moći, ali si ipak uspeo. Čast mi je zbog ove turneje sa tobom. Moja prva Američka turneja, moj prvi susret sa nepoznatim. Zauvek si deo mojih puteva, padova i uspona, mojih spoznaja, radovanja, suza i pobeda! Zauvek si moja krv? Za kraj... želim da se zahvalim svima vama koji ste dolazili na koncerte, koji ste putovali iz daleka, koji ste pevali sa nama... vi ste objašnjenje i rezultat svega onog o čemu sam kao mala maštala. Nikada ne dozvolite da vam neko uskrati istinske želje, ma koliko god godina imali. Sve sam u životu iskrenim namerama gradila i uspela sam. Što imam, imam. Što nemam, nije moje. Ni jedna odluka nije pogrešna, samo budite u skladu. Moji su me snovi doveli vama i nadam se da vas nisam razočarala. P.S.: Ova slika je nastala u bekstejdžu posle finalnog koncerta u Čikagu, kada sam, čini mi se, Ibri htela reči sve ovo, ali nisam mogla da izustim. Voli te sestra.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: andreanacekic/Instagram

američka turnejaAndreana Čekićfizičko nasiljemarko miloševićraskid veridbeTOP