U PRISUSTVU BROJNIH POZNATIH ZVANICA: Televizija N1 svečano obeležila pet godina rada

Televizija N1 je i svečano obeležila pet godina rada. U tih pet godina, reporteri N1 televizije pratili su sve važne događaje u zemlji, regionu i svetu. Bili su uživo na licu mesta i izveštavali nepristrasno, objektivno i tačno kroz informativni program.

Proslavi rođenadana televizije u hotelu Meriot u Beogradu prisustvovale su brojne zvanice iz sveta politike, kulture, medija, biznisa, kao i predstavnici civilnog društva. Čelni ljudi televizije i United medije obećali su da će N1 nastaviti da radi istim žarom, i ponovili da se televizija N1 tokom svog rada suočavala i suočava sa brojnim napadima i preprekama.

- Imali smo tu sreću da smo od početka pronašli vrlo profesionalne i kvalitetne ljude i vrhunske novinare koji su posebnim načinom izveštavanja odmah napravili razliku i to su prepoznali naši gledaoci. Tako da smo mi već prve godine zauzeli veoma visoko mesto po gledanosti u svim zemljama regije gde se N1 emituje. To su prepoznali napi poslovni partneri kao što su veliki kablovski operateri širom regije koji su uvrstili N1 televiziju na svoje platforme, tako da smo mi, moram priznati, sada prisutni u četiri miliona domaćinstava širom naše regije - kaže generalna i izvršna direktorka United Media Aleksandra Subotić.

- Kada smo počinjali pre pet godina tog dana smo sanjali samo da započnemo tu našu medijsku avanturu, evo pet godina nakon toga stvari su se potpuno promenile. Ja ću da vam kažem da su naše ambicije danas mnogo dublje, mnogo veće, mnogo snažnije, dalje gledamo u budućnost i to možete uzeti kao neku vrstu obećanja. Ja verujem da smo napravili dva veoma kredibilna medija, televiziju i veb sajt, da smo postali prvi izbor vesti naših gledalaca što je veoma važno, da smo napravili tu ekstremno važnu vezu između nas i našeg auditorijuma, da nam naši gledaoci veruju jer naša osnovna deviza to znaju svi koji dođu u N1 je nije važno da budemo prvi važno je da budemo tačni i precizni - rekao je programski direktor N1 Jugoslav Ćosić.

Izvor: N1
Foto: Goran Zlatković

5 godina radaAleksandra Subotićjugoslav ćosićn1proslavatelevizija N1