NAKON RASKIDA SA DANIELOM NEDELJKOVIĆEM: Ana Sević posle dve i po godine ponovo nastupa

Ana Sević posle duže pauze ponovo počinje da nastupa, te će njen osnovni poziv, a to je pevanje, ponovo biti posao od kojeg će živeti.

Pevačica je raskinula sa Danielom Nedeljkovićem, dobro se oseća i spremna je da krene u nove radne pobede.

- Odluku o raskidu nisu doneli preko noći, na to su oboje bili spremni, te se sa novim okolnostima dobro nose oboje. Ani je svakako prioritet u životu ćerka Lorena i njena sreća, te i da hoće da tuguje ne sme zbog nje. S obzirom na to da više nema emotivnog partnera, rešila je da se u potpunosti posveti kako ćerki, tako i sebi i svom profesionalnom životu. Iako je prethodnih godina radila u "Grandu" kao voditeljka, izvor zarade u narednom periodu biće joj pevanje, ono što je njen osnovni poziv - kaže izvor i dodaje:

- Ana je isplanirala da se u što u kraćem vremenskom roku vrati na muzičku scenu. Spremila je dve nove pesme, trenutno radi na njihovim ekranizacijama i vrlo brzo će ih predstaviti publici, ali to nije sve. Ana će nakon dve i po godine pauze ponovo početi da se druži sa publikom. Dugo nije nastupala i baš se uželela tog uživo kontakta sa publikom.

- Osim što vredno radi na novim pesmama i spotovima, Ana se bavi i svojim izgledom. Rešila je da izgled za povratak na scenu dovede do perfekcije, te naporno vežba i pazi kako se hrani - kaže izvor.

Ana je potvrdila da će se vratiti na scenu, kao i da je to trebalo odavno da se desi.

- Dobro ste čuli. To je nešto što je odavno trebalo da se desi, ali neke stvari nisu zavisile od mene. Sada će konačno doći na red ono što najviše volim - rekla je Ana Sević ovim povodom.

Izvor: Blic.rs
Foto: anasevicofficial/Instagram

ana sevićDaniel NedeljkovićTOP