ŠMINKA ZA HLADNE DANE: Tri make up proizvoda koja morate imati u neseseru

Što dublje ulazimo u hladne zimske dane, primećujemo da se make up rutina menja i čini se da je naglasak posebno na očima. Uz to, čini se da je eri mat ruževa došao kraj, jer ćemo ove zime radije nositi i uživati u sjajevima za usne. Zato smo za vas izdvojili 3 make up proizvoda koji će biti must have u vašem neseseru tokom hladnih dana.

Ove zime odaberite "manje je više" look, i make up proizvodima iz svog nesesera učinite da izgledate sveže, odmorno i prirodno.

1. Sjaj za usne

Trend sjaja za usne, u kome smo uživali ovog leta nastavlja se i tokom hladnijih dana. Kako biste odmorili usne od teških formula mat ruževa, ovog puta odaberite prozračne sjajeve, idealne za kreiranje prirodnog i svežeg make up look-a. Ako želite da vaše usne dobiju i određenu boju, omiljeni sjaj ukombinujte sa olovkom za usne u željenoj boji.

2. Mat rumenilo

Ako ste vešti pri nanošenju rumenila, uradili ste pola make up posla. Kako biste dodatno naglasili konture svog lica i dali mu svežu i zdravu boju, svoj make up začinite i sa malo rumenila, ali tokom zime odaberite mat nijanse. Kako biste proizvod naneli u odgovarajućoj količini otresite višak proizvoda s četkice. Ne zaboravite da blendate, kako bi se rumenilo savršeno stopilo sa prethodno nanetim tenom.

Odaberite savršen proizvod koji odgovara vašem tenu, ako ste svetle puti, odaberite kajsijaste i ružičaste tonove, dok su za tamnopute savršene koralne i zagasito ljubičaste nijanse.

3. Senke za oči

Jesen je pravo vreme da se konačno poigrate bojama i kreirate nešto upečatljiviji eye look. Ove sezone na očima su posebno atraktivne boje čokolade, zlata, ali i vibrantni narandžasti tonovi. Ove boje svakako će razbiti monotoniju hladnih zimskih dana, a uz to će učiniti svaki make up look upečatljivijim.

Izvor: Lepota&zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

make upneseserrumenilosenka za očisjaj za usnešminka