URLAO NA ZADRUGARKE: Vladimir Tomović se žestoko posvađao sa Minom Vrbaški i Majom Marinković (VIDEO)

Samo što su uspeli da izglade svoj odnos, Mina Vrbaški i Vladimir Tomović su tokom noći ušli u žestok verbalni konflikt. Naime, Crnogorac je zamerio Mini što je pojedinim zadrugarima dala hranu zbog čega će on morati da gladuje.

- Znaš o čemu mislim i tu se stavlja tačka. Nastaviš li i završili smo svaki kontakt. Samo se skloniš, glumiš majku Terezu, a za stolom sve najgore. Sa mnom tako nećeš moći. Ili ćeš se izdići iz situacije ili nema ništa. Dovedi se u red. Šta ja sad treba da dam hranu i da nema sutra i prekosutra da jedem. Ti si ćurka. Daješ nekim fukarama hranu, a meni ovde izgiravaš nešto. Pusti me da budem sam - očitao je lekciju Tomović Mini nakon čega je ona napustila spavaću sobu.

Mini nije bilo svejedno što je Tomović ljut na nju, pa ga je zapitkivala zbog čega je besan, a onda je on zaurlao na nju.

- Znaš šta mi smeta i što to radiš. Kad ti pokažem, ti znaš da mi to smeta - urlao je iz sveg glasa Tomović.

- Nemam šta sa tobom da pričam. Šta se dernjaš - odbrusila mu je Mina.

Dok su se Mina i Tomović raspravljali u njihovu raspravu se umešala i Maja Marinković, a kako je Crnogorac bio nervozan, on joj je uputio brutalne reči.

- Rekao sam da ću joj reći pod pokrivačem gore stvari nego što sam joj ovde rekao, pa me izdaj. Ćurko jedna gluva - vikao je Tomović.

- Odj*bi! Nisi tako rekao! Ja sam gluva, ne čujem odavde - rekla je Maja nervozno.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

maja marinkovicMina Vrbaškisvađavladimir tomovićZadruga