Otvoren Buddha-Bar u Beogradu

Sinoć je uz velik broj poznatih ličnosti otvoren prvi Buddha-Bar restoran u Srbiji, na ekskluzivnoj lokaciji Beograda na vodi, na samoj obali reke Save. Nakon dugogodišnjeg truda i vizije grupe stranih investitora koji su prepoznali Beograd kao destinaciju koja se energijom i stilom uklapa u Buddha-Bar filozofiju.

Vlasnica svetski poznatog lanca restorana Buddha-Bar Worldwide, Tajra Visan, prisustvovala je ovom događaju i objasnila za naš portal da je ovu lokaciju izabrala zbog velikog potencijala projekta Belgrade Waterfront-a.

Visan je u kratkoj izjavi rekla da očekuje veliki broj posetilaca i da je Buddha-Bar otvoren za sve ljude dobre volje.

- Naša ideja je jednom mestu spojimo fenomenalnu muziku, vrhunsku azijsku gastronomiju, jedinistvenu fuziju ukusa, originalne koktele, opuštajuć ambijent i izuzetno posvećen tim profesionalaca. Lokaciju smo birali veoma pažljivo. Privukao nas je projekat Beograd na vodi, za koji smatramo da se savršeno uklapa u naš koncept, a koji će srpskom glavnom gradu pomoći da se bolje pozicionira na turističkoj svetskoj mapi. U protekle dve decenije, otvorili smo više od 20 restorana u najvećim svetskim metropolama, kao što su: Pariz, London, Monte Karlo, Dubai, Karakas, Marakeš i druge - rekla je Tajra Visan.

Ne propustite priliku da se raspitate o dočeku Nove godine u Buddha-Baru Beograd i budite među prvima koji će ući u 2020. u ovom sjajnom ambijentu na samoj obali reke.

Podsetimo, Buddha-Bar su osnovali Tajra i Rejmond Visan 1995. godine.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo

beograd na vodiBuddha-Bar restoranTajra Visan