"OSUŠI KOSU I OBUCI HALJINU KOJU VOLI, DOLAZI TI ON": Bolna Severinina ispovest o prvom vikendu otkad je dete predala Popoviću

Severina Kojić, koja je ostala bez starateljstva nad sinom, koji je prema odluci suda dodeljen Milanu Popoviću, napisala je veoma potresnu ispovest o njenom prvom vikendu otkako je izgubila sina.

- Budim se, 5.37, subota je. Suprug mi kaže - spavaj još malo. Poljubim ga i kažem - a ne, moram oprati kosu, dolazi nam on... Uvek mi kaže: "Mama, kako volim zaspat uz tvoju mirisnu kosu i zato jer si topla i meka". Sušim kosu i gledam se, a u ogledalu vidim ženu koja mi govori: "Osuši kosu, našminkaj se i obuci onu kućnu haljinu koju on voli". Dolazi ti on. Dolazi mi moj sin u 10 sati. I moje misli od pre se odjednom rasprše jer on se pretvara u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u njega - napisala je pevačica i dodala:

- Zove me moja mama oko 7.15, i viče po dalmatinski: "Alooo, dolazim i ja iz Splita". Dolazi mi i mama, mojoj sreći nema kraja. Uvek je znala kad i na koji način je trebam. Kad je nije bilo kod kuće, mislila sam da je to onda kuća bez srca. Čudila sam se kako mi doda maramicu pre nego što kinem, znala je kad ću se razboliti i po zvonu je znala koju sam ocenu dobila u školi. Mislila sam da ima posebne moći znanja. Sad, kad sam majka, znam kako je znala. Jednostavno znaš.

Izvor: Pink.rs
Foto: severina/Instagram

ispovestizgubila starateljstvomilan popovićseverina kojićsin aleksandarTOP