DA SI OD ZLATA NE BIH BIO SA TOBOM: Ermina Pašović i Gagi Đogani razgovarali o svom odnosu (VIDEO)

Ermina Pašović je noćas zauzela krevet pored Gagija Đoganija, a on je zbog toga bio veoma iznenađen.

Oni su iskoristili tu priliku da porazgovaraju o svom odnosu i nesuglasicama koje su imali.

- Ja pričam sa tobom, ti gledaš u Baneta. To je bio naš prvi kontakt - prekorio je Gagi Pašovićevu.

- Da je sa Bogom kontakt, nije bitno. Ja sam tada patila. Mene je. Meni je on (Bane) rekao: "Za osam dana ćete se ljubiti, a pošto je Ermina u drugom stanju, možda opet bude u drugom stanju sa tobom (Gagiem)" - pravdala se Ermina.

- Ovde svi misle da ćemo mi biti zajedno. Da si od zlata ja ne bih bio sa tobom. Na Fejsbuku si mi bila dobra, a ovde si mi sve sj*bala. Kako si ti završila u mom krevetu? Ko ti je rekao da dođeš? - upitao je Gagi Erminu.

- Ko kaže da ja hoću da budem sa tobom. Ne zanosi se. Natalija mi je rekla da dođem ovde. Ona želi da nas pomiri, ona je imala dobru nameru da nas pomiri - odgovorila mu je ona.

- Da li si ti svesna kakav problem imaš u glavi? Ti misliš da ja lažem za Lunu? Ja sam rekao da mi je krivo što Lunu ne mogu da vidim, jer je ona non-stop u pokretu i da je sa Markom - pričao je Đogani.

- Bio je kontekst da je non-stop bio sa..., ne ni sa tobom ni sa Markom. Da si ti ćutao kada je trebalo i da nisi pričao o meni Kulićkama, do ovoga ne bi došlo - pričala je Pašovićeva.

- Ti si zbog moje jedne greške, sve otkrila za stolom o mojoj porodici. Hajde nemoj da se svađamo. Tvrdoglava si kao stena. Mnogo me nerviraš. Ti meni nisi rekla da si sa Banetom. Teška si kao zemlja - pobesneo je Gagi i otišao od Pašovićeve.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Ermina Pašovićgagi đoganizadruga 3