Održano treće humanitarno veče Royal fashion night

U hotelu Belgrade City u Beogradu održano je treće po redu humanitarno veče za žene žrtve nasilja, pod nazivom Royal fashion night, u organizaciji Udruženja Diva turizma iz Beograda, pod pokroviteljstvom Montažne kuće Sergej i Montažne kuće Andrija iz Čačka, MB zlatare Beograd i Hotela Bg City.

Veče su otvorili mališani iz Udruženja, na čelu sa Viktorom Đukićem, najlepšim dečakom sveta, u modelima Mila Vila kreatorke Tamare Kalinić Macković koji su svoju podršku dali svojim sjajnim nastupom kojim su izazvali ovacije publike.

Ovoj humanitarnoj večeri odazvali su se mnogi gosti iz javnog života među kojima glumci: Dragan Vujić Vujke, Danica Todorović, Nikola Đamić, Neven Bošković, Đorđe Pavlov, Zvanična miss turizma Miss Yu kompanije, Nađa Kljajić, Žika Jakšić, Elena Risteska, Federacija profesionalnih boksera Veljko Šaponja, Neša Vuković, predsednik paraolimpijskog komiteta Zoran Mićović i mnogi drugi.

Urađene su dve modne revije Milice Jovanović i Svjetlane Vuković Cece, nakita Stane Buce i Dragice Pejović, a deo od prodaje modela i nakita ići će u humanitarne svrhe. TO Zlatibor, Hotel Solaris iz Vrnjačke banje dali su poklon vaučere ženama žrtvama nasilja za produžene vikende, kozmetika Golden Rose je poslala veoma lepe poklon pakete kozmetike...

Vlasnica Udruženja Diva turizma uručila je povelje za humanost, zahvalnice za učešče u pomoći ženama žrtvama nasilja, kao i posthumne povelje Mikiju Jevremoviću, Šabanu Šauliću i Sinanu Sakiću za najveća ostvarenja u muzici.

Udruženje Diva turizma dobilo je Zahvalnicu za promociju i doprinos u borbi protiv porodičnog nasilja nad ženama i predstavljanje žene u najlepšem svetlu kroz događaj Diva turizma Srbije.

Izvor: Promo
Foto: Promo

elena risteskaNeven BoškovićRoyal fashion nightžene žrtve nasilja