LEONA I DESPOT POMOGLI BAKI: Slavicu Rokvić zadesio problem u kuhinji (FOTO)

Slavica Rokvić, supruga pevača Marinka Rokvića, objavila je na društvenoj mreži Instagram set prelepih fotografija na kojima se može videti kako provodi vreme sa svojim unucima.

Veseli trio odlučio je da spremi kolače, a majka pevača Nikole i Marka Rokvića demonstrirala je svoje kulinarsko umeće.

Gospođa Rokvić istakla je da su najmlađi članovi poznate porodice, Leona i Despotmajstori svog zanata.

Naime, Marinkova supruga zabeležila je divne momente sa unucima i u opisu fotografija na pomenutoj mreži napisala je sledeće:

- Ovako to izgleda kada se sastane tim stručnjaka na čelu sa bajkom kako su me juče prozvali veliki poznavaoci i majstori svog zanata za novogodišnje keksiće Leona i Despot Rokvić.  Rečima se ne mogu opisati osećanja koja su me obuzela zbog njihovih poljubaca, zagrljaja, zvonkih osmeha, velike kreativnosti koju su ispoljavali praveći keksiće, razmišljanja, reči izgovorenih kako oni to samo umeju - okagija, ošte... Bože, koliko su njihova razmišljanja čista, neiskvarena i puna topline. Na samom početku mešenja, desio nam se jedan problem, vodu koju smo trebali da sipamo u brašno, završila je kao osveženje na Despotu i podu kuhinje. Ali brzom intervencijom sve smo doveli u red. Profesionalizam nam je na prvom mestu što se vidi i po uniformi koju smo sami kreirali. Šta mislite, da li smo spremni za sve akcije? Samo ne znam šta ćemo da radimo ako nas kojim slučajem primeti Saša Mišić iz paklene kuhinje, sto posto će nas angažovati. A nije ni svestan da smo mi prezauzeti i da ćemo ga morati odbiti. Kako su ukusni ovi keksići. Ne znam da li zbog meda ili zbog slatkoće ova dva moja medenjaka? Vreme provedeno sa njima je vreme za pamćenje, melodija koja opija srce i dušu odzvanjajući.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: rokvic.slavica/Instagram

lena i despotmarinko rokvićSlavica Rokvićtop_slider