DOBILA DETE U 48. GODINI: Kameron Dijaz objavila srećnu vest

Holivudska glumica Kameron Dijaz šokirala je javnost na samom početku 2020. godine, objavom da su ona i njen suprug, roker Bendži Maden, postali roditelji.

Iako je već kružila vest da je glumica trudna, Kameron je to demantovala, a prošle godine je čak izjavila da ne želi decu i da se ne stidi toga.

Međutim, izgleda da se lepa četrdesetosmogodišnja glumica predomislila, te se oglasila trećeg dana 2020. godine uz poruku u kojoj navodi da je njihova porodica dobila novog člana.

- Srećna Nova godina od Madensovih! Toliko smo srećni, zahvalni i blagosloveni na početku nove decenije - dobili smo ćerku Rediks Maden. Odmah je osvojila naša srca i upotpunila našu porodicu. Dok smo preuzbuđeni da podelimo ovo sa vama, takođe vas molimo i da imate razumevanja za privatnost naše malecke. Tako da nećemo objavljivati slike i deliti više detalja, osim činjenice da je jako, jako slatka!

- Naša porodica vašim porodicama šalje ljubav i najlepše želje povodom Nove godine i nove decenije... - stoji u poruci sa potpisom Kameron i Bendž.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: benjaminmadden/Instagram

dobila detekameron dijazpostala majka