GRČKI MEDIJI BRUJE O ORUŽANOM ATAKU NA DARKA KOVAČEVIĆA: Napadači tražili osvetu za stravičan udes koji je načinila njegova ćerka Stela?!

U utorak uveče, na Božić, u Atini su za sada nepoznati napadači pokušali da usmrte Darka Kovačevića, nekadašnjeg sportskog direktora Fudbalskog saveza Srbije i legendu "Olimpijakosa". Utvrđeno je da je reč o "sačekuši" isrped stana gde su dva lica u "Mini morisu" pokušali da pucnjem u prolazu liše života bivšeg fudbalera.

Kovačević se spasao brzim begom u zaklon, tako da je "samo" upucan u nogu. Pronađen je spaljeni automobil počinilaca krivičnog dela nedaleko od mesta zločina.

Dok se Darko oporavlja, traga se za motivom oružanog napada. Sve je izvesnije da nema veze sa fudbalom, već da je stanje mnogo komplikovanije.

Prema nezvaničnim izvorima bliskim Kovačeviću, portal "Alo.rs" piše da su moguća dva razloga - prvi je vezan za biznis i novac, što je donekle i logično, dok je kod drugog upletena Darkova ćerka Stela.

Stela je sredinom jula 2017. imala tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je bilo i teže povređenih. Devojka je bila u alkoholisanom stanju sa 0.75 promila u krvi i vozila je nekontrolisanom brzinom. Sa njom su u vozilu bilo još troje mladih osoba, a otac jednog člana Stelinog društva je dao izjavu po tom pitanju:

- Stela je bila za volanom, pored nje drugarica, a iza je bio moj sin, sa još jednim drugom. Imam dokaz da je ona vozila pod uticajem alkohola, pronađeno joj je 0.75 promila u krvi, kako su to nadležni organi utvrdili. Moj sin Aleksandro mi je rekao da je Stela razvila ogromnu brzinu, onda odjednom izgubila kontrolu nad vozilom, popela se na ivičnjak, pa udarila u drugi automobil, u kome je bila jedna žena.

U zvaničnom izveštaju navedeno je da je Stela bila suvozač i da je Darko na kraju platio operaciju jednom od učesnika u ovoj nesreći.

Grčki mediji ove srede u istragu o pokušaju atentata na Darka Kovačevića uključili su njegovu ćerku Stelu za koju se smatra da razlog zašto su napadači pucali na proslavljenog sportistu.

Grci nagađaju da li je problematičan život dvadesetdvogodišnje naslednice ovog Zrenjaninca mogao da bude razlog napada na njenog oca, mada je to i dalje samo neutemeljena spekulacija.

Stela je u poslednje dve godine dva puta bila hapšena zbog incidenata povezanih sa drogom i alkoholom.

Prvi put 2017. godine u julu, kada je učestvovala u saobraćajnom udesu, istina kao suvozač, i jedina je prošla nepovređena iz tog sudara. Troje njenih prijatelja (devojka i dva mladića) završili su u bolnici sa frakturama ekstremiteta, dok je vozač drugog automobila operisan.

Drugi put Stela je hapšena 2018. godine, tada zbog posedovanja hašiša (policija pronašla dva džointa). U kolima su sa njom te noći bili jedna devojka i dva muškarca.

Izvor: Informer/Alo!
Foto: Stella Kovacevic/Facebook

atinabožićdarko kovačevićgrčkanapadoružani napadStela KovačevićStella Kovačević