POPILE KAFU SA FIBI BUFE: Kija Kockar i Katarina Živković u društvu čuvene holivudske glumice (VIDEO)

Pevačice Kristina Kija Kockar i Katarina Živković već skoro mesec dana borave u Americi gde imaju brojne nastupe.

Sa pratiocima na društvenim mrežama skoro svakog dana dele fotografije sa svojih nastupa, ali i one koje nastaju dok obilaze američke gradove i njihove znamenitosti.

Tako su juče iznenadile javnost kada su pokazale da su u društvu poznate holivudske glumice Lise Kudrou, čuvene Fibi Bufe iz serije "Prijatelji".

Naime, Kija i Kaća posetile su repliku čuvenog kafića iz popularnog sitkoma, a tom prilikom nastala je i montaža koju su obe pevačice objavile na svojim profilima na društvenoj mreži Instagram.

- Ni u najluđim snovima nisam mogla da zamislim da ćemo uz kaficu upoznati Fibi i da ćemo sa njom da proćaskamo, popijemo kaficu... Kaže da je često tu i da smo uvek dobrodošle. U prirodi je, baš kao i u seriji totalno opuštena, slatka i spontana. Rekla je da dolazi na moj nastup u Las Vegasu da zajedno sa Kijom Kockar i sa mnom dočeka srpsku novu godinu. Obožava Srbiju i našu kuhinju... Eto dragi moji, vidite kako je život nepredvidiv. Tako da.... Ko želi da čestita, nek' čestita - napisala je Kaća.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Guest stars @friends with @lisakudrow and @courteneycoxofficial Kaca(Joey) as @mleblanc Me (Rachel) as @jenniferaniston

Објава коју дели KIJA KOCKAR (@kijakockar) дана

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: katarina_zivkovic_official/Instagram

Fibi Bufekatarina živkovićkija kockarlisa kudrouprijateljitop_slideru americi