DRUGARICA OTKRILA MRAČNE TAJNE ERMINE PAŠOVIĆ: Hodže i vračare pomagale joj da dođe do ljubavi?!

Zadrugarka Ermina Pašović ne krije da je bacila oko na Stefana Karića, a ako je verovati S. P. (29), njenoj nekadašnjoj bliskoj prijateljici, bivša devojka Baneta Čolaka neće lako odustati od namere da smuva popularnog zadrugara.

Naime, Ermina je navodno dugo bila zaljubljena u jednog momka iz Dubrovnika, a budući da joj nije polazilo za rukom da ga zainteresuje, Pašovićeva se u jednom trenutku za pomoć obratila vračarama i hodžama. Ermina je s jednom bliskom rođakom navodno obišla sve hodže iz regiona, kako bi zamađijala momka iz Dubrovnika da se oženi njome.

- Ermina je tri godine bila zaljubljena u bogatog momka iz Dubrovnika i radila je sve kako bi mu skrenula pažnju na sebe. Često je dolazila u njegov rodni grad, pojavljivala se na mestima na kojima on izlazi, čak je i preko zajedničkih prijatelja pokušala da dođe do njega, ali nije imala mnogo uspeha - počinje priču izvor.

Erminina bivša prijateljica i dodaje da je Pašovićeva dugo pokušavala da uspostavi kontakt s njim. Na kraju je ipak uspela da se upozna s tim momkom, a iako joj je on rekao da ne želi da ima vezu s njom, Erminu to nije obeshrabrilo. Pisala mu je poruke na Fejsbuku, slala ljubavne pesme, zvala ga često telefonom sa skrivenih brojeva i nije preterano reći da je bila opsednuta tim dečkom. Njena opsesija je otišla toliko daleko da je, u nekom trenutku, počela da obilazi hodže i vračare u nameri da joj pomognu.

- Tražila je od hodža da bace magije na momka iz Dubrovnika da se oženi njome, a za svaki slučaj obišla je svaku vračare za koju je čula. Društvo joj je tada pravila bliska rođaka, koja ju je i odvela prvi put kod hodže pre nego što se udala za prvog muža Turčina. Ermina je tada poverovala da joj je hodža pomogao da se uda, pa je bila ubeđena i da će joj pomoći i u vezi s momkom iz Dubrovnika - kaže Erminina bivša prijateljica.

Međutim, kako tvrdi, Pašovićeva je u jednom trenutku preterala te je izazvala bes kod porodice svoje simpatije. Brat Erminine simpatije nije mogao više da toleriše telefonske pozive na svoj kućni broj.

- Otišla je toliko daleko da joj je zapretio batinama ako je još jednom bude video u blizini svoje kuće, a kada je ušla u "Zadrugu", privremeno su uspeli da se spasu od nje - priča izvor.

- Ušla je u "Zadrugu" kao devojka Baneta Čolaka, ali njihova veza je više bila dogovorena za rijaliti. Međutim, čini se da se baš zaljubila u Karića, a kada budu izašli iz rijalitija, nema sumnje i da će njega proganjati, kao i sve muškarce do sada - zaključuje izvor na kraju.

Izvor: Svet.rs
Foto: mina_pasovic/Instagram

bane colakErmina Pašovićstefan karićZadruga