ROMANTIČAN ILI MAČO: Horoskopski znak otkriva koji je vaš idealan tip muškarca

Svaka žena ima određeni tip muškarca koji je najviše privlači.

I dok jedne privlače neizlečivi romantičari, druge više privlače mačo muškarci, a veliku ulogu u tome, navodno, igra i horoskop.

Postoji savršen tip muškarca za svaku od četiri grupe znakova pa proverite kakav je vaš:

Vodeni znakovi - Rak, Ribe, Škorpije

Vodeni znakovi uvek su spremni za akciju i obično su jako spontani pa iste stvari cene i kod potencijalnih partnera. Ako ste rođene u jednom od ovih znakova, potreban vam je muškarac koji baš poput vas voli izlaske, putovanja i avanture.

Vatreni znakovi - Lav, Ovan, Strelac

Pristojni i dobri muškarci jednostavno ne privlače žene rođene u vatrenim znakovima. Njima su puno zanimljiviji "bezobrazni" momci koji će uneti malo uzbuđenja i akcije u vezu. Ali budite oprezne da ne biste naletele na nekog zaista opasnog muškarca koji donosi samo probleme.

Vazdušni znakovi - Blizanci, Vaga, Vodolija

Žene rođene u ovim znakovima obično su dosta nesigurne pa im je potreban odlučan i dominantan muškarac na kojeg mogu da se oslone i koji će im, s vremenom, pomoći da i same izgrade samopouzdanje. Vazdušne znakove zato najčešće i privlače muškarci koji vole da preuzmu inicijativu i ponašaju se zaštitnički prema njima.

Zemljani znakovi - Devica, Bik, Jarac

Zemljanim znakovima u životu je jako bitna finansijska sigurnost pa ih najviše privlače uspešni muškarci koji im to mogu pružiti, dok druge vrednosti padaju u drugi plan. Ali, ako ste rođene u jednom od ovih znakova, novac i karijera ne bi trebalo da vam budu prioritet u pronalaženju partnera, već samo dodatni bonusi.

Izvor: Super žena/Index.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

dominantan muškarachoroskopljubavna vezamačo muškaracnesigurnostnovacpartneriprivlačnostromantičan muškaracsamopouzdanjeuspešan muškarac